Γαβριήλ : «Σταματήσαμε τον Σμιθ και γι’ αυτό νικήσαμε»

Γαβριήλ : «Σταματήσαμε τον Σμιθ και γι’ αυτό νικήσαμε»

Ο Πανιώνιος πέτυχε σπουδαία νίκη κι ο Λίνος Γαβριήλ απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του, που ξεπέρασαν και τα προβλήματα απουσιών

Είδε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στη φετινή διαδρομή (Φώτης Λαμπρόπουλος) να βγαίνει εκτός μάχης. Είχε να αντιμετωπίσει μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα. Κι όμως, ο Πανιώνιος έφτασε σε σημαντικότατη νίκη, γεγονός που δεν μπορούσε παρά να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Λίνο Γαβριήλ, ο οποίος φρόντισε να… δείξει τους παίκτες του, ως συντελεστές της επιτυχίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου Su Casa:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά, περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, υπήρχε αναστάτωση στην ομάδα, αλλά δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε και να δουλεύουμε καθημερινά. Δεν είναι εύκολο για τα παιδιά να προσαρμοστούν σε νέο πλάνο, νέο προπονητή και συμπαίκτες. Σήμερα μεγαλώσαμε τη διάρκεια που ήμασταν καλοί, σήμερα αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα, που ερχόταν από μεγάλες νίκες με το Ρέθυμνο και τη Σαραγόσα.

Προέκυψε κάτι στο ζέσταμα για τον Λαμπρόπουλο και δεν έπαιξε, οπότε έπρεπε να αλλάξουμε κάπως τα πλάνα μας. Ο Σμιθ που είναι ο καλύτερος σκόρερ για τον ΠΑΟΚ και έμεινε στους 8 πόντους, αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι».

Όσον αφορά στη μη χρησιμοποίηση στο τέλος του Δημήτρη Βεργίνη «είχαμε στο μυαλό μας να παίξουμε με Ντουρέν και ΜακΓκιλ οπότε ο Δημήτρης έχει τραβήξει όλη την πίεση δεν ήταν καλά πνευματικά και επιλέξαμε να παίξουμε με τους άλλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ