Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός 69-103

Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός 69-103

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα με σκορ 103-69 του Κολοσσού Ρόδου, στο ντεμπούτο του Ρικ Πιτίνο στην Basket League, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ταϊρίς Ράις που σημείωσε 17 πόντους.

Εύκολο απόγευμα είχε ο Παναθηναϊκός στη Ρόδο επικρατώντας του Κολοσσού με σκορ 103-69 στο ντεμπούτο του Ρικ Πιτίνο στην Basket League, φτάνοντας έτσι στο 9-0 και παραμένοντας αήττητος.

Οι «πράσινοι» είχαν ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ταϊρίς Ράις ο οποίος σημείωσε 17 πόντους, ενώ από κοντά τον ακολούθησε και ο αλάνθαστος Τζίμερ Φριντέτ που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 6/6 σουτ εντός πεδιάς και 15 πόντους.

Για τους γηπεδούχους κορυφαίος ήταν ο Λασάν Κρόμα που πέτυχε 22 πόντους, ενώ καλός ήταν και ο Ντάνι Αγκμπελέσε που είχε 10 πόντους.

Στα του ματς, οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα παίρνοντας γρήγορα ένα προβάδισμα δέκα πόντων. Στη συνέχεια η διαφορά ανέβαινε όσο περνούσε η ώρα και έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το ταμπλό να δείχνει 56-33.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός συνέχισε να παίζει εξαιρετική άμυνα, ενώ στην επίθεση ο Ράις πραγματοποίησε πολύ γεμάτη εμφάνιση. Έτσι ήρθε η άνετη νίκη και η 100αρα για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο.

Τα δεκάλεπτα: 21-23, 12-24, 15-19, 21-28

Δείτε το box score του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ