Ο Παναθηναϊκός πάει για ασύλληπτο ρεκόρ στην Basket League (vids)

Ο Παναθηναϊκός πάει για ασύλληπτο ρεκόρ στην Basket League (vids)

Ανεξάρτητα με το αν υπάρχει Ολυμπιακός στην εξίσωση, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να δημιουργήσει κάτι που ενδεχομένως θα είναι αξεπέραστο

Έχουν περάσει 32 χρόνια από τη σεζόν 1986-’87, όταν εκείνος ο τεράστιος Άρης δημιούργησε ένα μοναδικό ρεκόρ, που μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει πλησιάσει. Πήρε το πρωτάθλημα πετυχαίνοντας 16 φορές πάνω από 100 πόντους! Ρεκόρ που όχι απλά απειλείται, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συντριβεί, καθώς ο φετινός Παναθηναϊκός παίζει στο πρωτάθλημα με… σπασμένα φρένα!

Οι αριθμοί τρελάθηκαν. Οι «πράσινοι» έχουν πετύχει επτά 100άρες σε εννέα εμφανίσεις τους και θα μπορούσαν να είχαν συν μία, αν στον αγώνα με τον Προμηθέα (99-68) στο «Νίκος Γκάλης» είχαν επιχειρήσει την τελευταία επίθεση. Αν είσαστε λάτρεις των αριθμών κι όχι της εικόνας, σημειώστε ότι την καλύτερη επίδοση την πέτυχε ο Παναθηναϊκός τη σεζόν 2010-’11, με επτά (7) κατοστάρες σε 26 αγωνιστικές. Ήδη ισοφάρισε το καλύτερο ρεκόρ του και θέλει άλλο ένα +100 για να το σπάσει.

Έχει άλλες 17 αγωνιστικές, προκειμένου να πετύχει άλλες δέκα 100άρες και να ξεπεράσει το ιστορικό ρεκόρ του Άρη. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται, πείθει και τον πιο δύσπιστο φίλο του μπάσκετ, ότι έχει και την ικανότητα και τη θέληση να το πετύχει. Άλλωστε στις εννέα πρώτες εμφανίσεις του μόνο στο… ντέρμπι με την ΑΕΚ (στην πρεμιέρα) είχε χαμηλή παραγωγικότητα (νίκησε με 89-68).

Για όσους δεν είναι αριθμολάγνοι, όσους προτιμούν να… μιλά η εικόνα, θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές από τις «πράσινες» 100άρες:

Λαύριο – Παναθηναϊκός 81-112

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 88-104

Παναθηναϊκός – Άρης 108-86

Λάρισα – Παναθηναϊκός 68-110

Παναθηναϊκός – Ιωνικός 107-71

Παναθηναϊκός – Ηρακλής 130-81

Κολοσσός – Παναθηναϊκός 69-103

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ