Τρόφιμα αντί εισιτηρίου υπέρ των συσσιτίων στο Ρέθυμνο – Ιωνικός (pic)

Τρόφιμα αντί εισιτηρίου υπέρ των συσσιτίων στο Ρέθυμνο – Ιωνικός (pic)

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings πήρε μια σπουδαία πρωτοβουλία, βάζοντας ελεύθερη είσοδο για την αναμέτρηση της Basket League με τον Ιωνικό Νικαίας, με την προϋπόθεση οι φίλαθλοι να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν και οι ομάδες προχωρούν σε κινήσεις με καλό σκοπό, προκειμένου να δείξουν την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της να εισέλθουν στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό (14/12), χωρίς να πληρώσουν οικονομικό αντίτιμο, με μόνη προϋπόθεση να φέρουν τρόφιμα, υπέρ των συσσιτίων του Νομού Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση του Ρεθύμνου:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings πιστή στις αρχές της κοινωνικής της ευθύνης αποφάσισε να αφιερώσει τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας Affidea στην αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά.

Στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League (14 Δεκεμβρίου – 15.45), με σύνθημα «Βάλε και εσύ καλάθι, μπορείς!», θα συγκεντρωθούν τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων του Νομού Ρεθύμνου. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με την προϋπόθεση να φέρουν από ένα κιλό τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιείται στα καλάθια που θα είναι τοποθετημένα σε όλες τις θύρες του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη» την ημέρα του αγώνα, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 14.00 έως τη λήξη του.

Στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν να συνεισφέρουν και οι επαγγελματίες της πόλης μας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο σε αυτήν την πολύ σημαντική προσπάθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2831036279».

H ανάρτηση του Ρεθύμνου:

https://twitter.com/RethymnoBC/status/1201846509261725696

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ