Έσβησε η… φωτιά με Ντραγκίσεβιτς και Σανικίτζε στον Άρη

Έσβησε η… φωτιά με Ντραγκίσεβιτς και Σανικίτζε στον Άρη

Στον Άρη η σημερινή μέρα ήταν πιο χαρούμενη, καθώς βρέθηκε «χρυσή τομή» με τον Ντραγκίσεβιτς, ενώ την Παρασκευή επιστρέφει ο Σανικίτζε

Το να πει κανείς ότι η… φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο είναι πολύ μεγάλη κουβέντα κι ίσως να είναι και πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη. Σε κάθε περίπτωση, έπαψε να είναι τόσο απειλητική, βρίσκεται σε ύφεση κι αν συνεχιστεί το έργο της πυρόσβεσης, ενδέχεται να ελεγχθεί (σε καμία περίπτωση να σβήσει). Για να μην σας μπερδεύουμε, υπάρχουν καλά νέα αναφορικά με τις υποθέσεις του Ντραγκίσεβιτς και του Σανικίτζε στον Άρη.

Ο Μαυροβούνιος σέντερ συναντήθηκε με τον Χάρη Παπαγεωργίου και βρήκαν κοινό τόπο. Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη κι άνθρωπος που παλεύει καθημερινά να κρατήσει «ζωντανό» τον «Αυτοκράτορα», βρήκε κάποια χρήματα, δεσμεύτηκε ότι ο Ντραγκίσεβιτς θα πληρωθεί μέχρι αύριο κι ως εκ τούτου θα αγωνιστεί κανονικά (με τα σημερινά δεδομένα) την Κυριακή κόντρα στον Πανιώνιο.

Βεβαίως, αυτό μπορεί να λειτούργησε σήμερα, όμως δεν αποκλείεται αύριο να ανοίξει μεγαλύτερα μέτωπα, καθώς ενδέχεται κι άλλοι απλήρωτοι παίκτες να κινηθούν με τον τρόπο του Ντραγκίσεβιτς, για να διασφαλίσουν μια κάποια χρηματοροή. Αυτό εννοούσαμε όταν λέγαμε ότι… η φωτιά δεν έχει σβήσει. Ακόμα κι αν σήμερα βρέθηκαν κάποια λίγα χρήματα, για να πειστεί ο Ντραγκίσεβιτς να συνεχίσει, δεν φτάνουν για να καλύψουν τις ανάγκες της ομάδας.

Αλλά, ας μην πάμε τόσο μακριά. Για την ώρα το καλό νέο της ημέρας είναι η παραμονή Ντραγκίσεβιτς, ενώ και με τον Σανικίτζε φαίνεται πως βρέθηκε σημείο επαφής. Θα επιστρέψει την Παρασκευή και θα είναι στο Αλεξάνδρειο την Κυριακή. Ο Γεωργιανός προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός της απουσίας του, υποστηρίζοντας πως το ταξίδι στην πατρίδα του ήταν για διαδικαστικούς λόγους, όμως δεν αρκεί αυτό το ταξίδι για να εξηγήσει γιατί δεν κάθισε στον πάγκο στον αγώνα με το Περιστέρι, ακόμα κι αν δεχθούμε ότι υπήρχε λόγος να λείψει από το Ρέθυμνο.

Όπως και να ‘χει, ο Άρης παίρνει μια πολύτιμη ανάσα κι αυτό είναι που κρατάμε. Από την άλλη πρέπει να βρεθεί λύση, γιατί αν συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν αποσπασματικά τα προβλήματα, όταν αυτά φτάνουν σε σημείο… έκρηξης, δύσκολα θα αντέξει ως το τέλος ο οργανισμός του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ