Χαραλαμπίδης: «Μας στοίχησε η επίθεσή μας»

Χαραλαμπίδης: «Μας στοίχησε η επίθεσή μας»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για την πληρότητα της ΑΕΚ και το γεγονός ότι οι παίκτες του πάλεψαν μέχρι το τέλος για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε μέχρι το τέλος για να πάρει το ματς στην Πυλαία επί της ΑΕΚ, όμως το δίποντο του Λάνγκφορντ στα οχτώ τελευταία δευτερόλεπτα, ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε όπως έπρεπε στην επίθεση και αυτό ήταν ουσιαστικά που έκρινε τον τελικό νικητή. Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης είπε:«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Ξέραμε ότι παίζομε σε μια πληρέστατη και μια πολύ δυνατή ομάδα αυτήν την περίοδο. Τα παιδιά έδειξαν μεγάλη ενέργεια και διάθεση. Όσο προλάβαμε να ετοιμάσουμε το παιχνίδι, ανταποκριθήκαμε σε αρκετά σημεία αμυντικά. Η μη καλή λειτουργία στην επίθεση μας στοίχισε τη δυνατότητα να κερδίσουμε. Το παλέψαμε ως το τέλος. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια κι έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι, είναι στενάχωρο ότι χάσαμε, απέναντι σε μια πληρέστατη ομάδα, με πολλούς και καλούς παίκτες και με έναν πολύ καλό προπονητή».

Για το αν η επιθετική εικόνα ήταν απόρροια μόνο από την άμυνα της ΑΕΚ:

«Έχουμε συγκεκριμένους κανόνες όσον αφορά την επίθεση μας. Υπήρχε η πίεση της ΑΕΚ, αλλά κι εμείς δεν κάναμε αυτά που θέλαμε και είχαμε σχεδιάσει. Έχουμε ένα ροτέισον παικτών που δεν είναι μεγάλο, έχουμε ταξίδια, αγώνες… Δυσκολευόμαστε πολύ να βρούμε την ισορροπία. Υπάρχουν παιδιά που παίζουν πάνω από 30 λεπτά, δύο αγώνες την εβδομάδα. Τηρουμένων των αναλογιών, τα παιδιά υπερέβαλλαν εαυτόν, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Για την ενέργεια που δίνει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη σε συνδυασμό με την ανάγκη για νίκες που έχει στο πρωτάθλημα:

«Οφείλουμε να βρούμε τρόπο να φρεσκαριστούν τα παιδιά όσο γίνεται, να υπάρχει μια ισορροπία. Δεν είναι εύκολο. Είμαστε ο ΠΑΟΚ κι όπου πηγαίνουμε, πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Έχουμε μια αρκετά καλή παρουσία στην Ευρώπη το τελευταίο διάστημα. Έχουμε την Τρίτη έναν αγώνα στην Κωνσταντινούπολη. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να κρατήσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερα επίπεδα ενέργειας. Η διάθεση σήμερα, ήταν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Είναι θέμα ενέργειας και τα παιδιά, το κατέθεσαν σήμερα».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ διεκδικούσε τη νίκη ως το τέλος, παρότι το παιχνίδι είχε πάρει το ρυθμό που βόλευε την ΑΕΚ:

«Πάντα υπάρχουν πλάνα, αλλά το κατά πόσο εφαρμόζονται ή όχι, είναι στη διακριτική ευχέρεια τη δική μας και των αντιπάλων. Η αμυντική προσέγγιση, ως ένα σημείο λειτούργησε. Είχαμε παίξει αρκετά καλά πάνω στον Λάνγκφορντ, αλλά στο τέλος μας στοίχισε το σουτ του. Αυτές οι ομάδες, έχουν ένα ρόστερ 12 παιδιών που παίζουν συνεχόμενα. Ο Λιούις έκανε 6 λάθη και είναι φυσιολογικό, κάποιες στιγμές, μετά από τόσους αγώνες και κούραση να υπάρχει μια σύγχυση. Αυτό προσπαθούμε να αποτρέψουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ