Λιόλιος: «Εντυπωσιάστηκε ο Μπερτομέου με το πλάνο του Προμηθέα»

Λιόλιος: «Εντυπωσιάστηκε ο Μπερτομέου με το πλάνο του Προμηθέα»

Ο ισχυρός άντρας του Προμηθέα μίλησε για την συνάντηση με τον CEO της Ευρωλίγκας και τις υποδομές των Πατρινών.

Ο Προμηθέας είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στο Λαύριο και κατέκτησε χωρίς να πιεστεί, μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Με το τέλος της αναμέτρησης, ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Λιόλιος, μίλησε για την συνάντηση που είχε με τον Τζόρντι Μπερτομέου και το γεγονός ότι ενθουσιάστηκε με τις υποδομές των Πατρινών.

Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα, τόνισε για τα όσα συζήτησε με τον CEO της Ευρωλίγκας: «Ο κύριος Μπερτομέου είχε πει πως ήθελε να δει τον οργανισμό του Προμηθέα και πώς δουλεύει η ομάδα. Είδε με τα μάτια του το θέμα υποδομών, εγκαταστάσεων. Είδε το πλάνο που έχουμε. Μιλάω για το όραμά μας και πώς να το υλοποιήσουμε.

Δεν είναι οικονομικό πλάνο. Αυτό που έχει να κάνει με εμάς είναι να φτάσουμε σε σημείο να μην έχουμε την ανάγκη κάποιου χρηματοδότη. Πρέπει να επενδύσουμε σε δικές μας υποδομές και να παράγουμε. Το πλάνο αυτό τον εντυπωσίασε. Θέλουμε να το υλοποιήσουμε και να μην μείνει στα λόγια όλο αυτό. Αυτός είναι ο δρόμος που ξέρουμε και θέλουμε.

Υπάρχουν διάφορα μοντέλα, αλλά εμείς θέλουμε αυτό γιατί αυτό ξέρουμε να υλοποιούμε. Όταν βάζεις χρήματα σε υποδομές, τότε κάνεις επένδυση. Όταν βάζεις χρήματα σε μια επαγγελματική ομάδα είναι σπατάλη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ