Ο Πανιώνιος μέσα από τα μάτια του Άρη

Ο Πανιώνιος μέσα από τα μάτια του Άρη

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του σημερινού (5 μ. μ) αντιπάλου της ομάδας της.

Πολύ κρίσιμο για τον Άρη είναι το σημερινό (5 μ. μ) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Nick Galis Hall. Η ΚΑΕ Άρης σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του σημερινού αντιπάλου της ομάδας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης :

«Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται σήμερα (08/12, 17:00, ΕΡΤ3) τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με απολογισμό 3 νικών και 6 ηττών. Μέχρι τώρα έχει κερδίσει δυο παιχνίδια (απέναντι σε Ρέθυμνο και ΠΑΟΚ) στην έδρα της και ένα (με Ηρακλή) μακριά απ’ αυτή. Ο Πανιώνιος διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, καθώς δέχεται 85,8 πόντους, ανά αγώνα.

Ο Samardo Samuels (30, 2,08) είναι πρώτος σκόρερ του αντιπάλου των «κίτρινων» με 18,8 πόντους, αλλά και πρώτος ριμπάουντερ με 6,7 ριμπάουντ. Ο Τζαμαϊκανός σέντερ που έχει παίξει στο ΝΒΑ, όπως και στην Ευρωλίγκα, είναι ο πρώτος σε αξιολόγηση παίκτης της ομάδας με 107 βαθμούς. Ο νεοφερμένος Tyreek Duren (28, 1,83) σημειώνει 18 πόντους, κατά μέσο όρο, σε 3 ματς. Πολύ καλή παρουσία έχει και ο Φώτης Λαμπρόπουλος (36, 2,06), στην επιστροφή του στην Α1, πετυχαίνοντας 12,1 πόντους και μαζεύοντας 5,5 ριμπάουντ.

Ο Anthony Lee (28, 2,06) μετράει 9,8 πόντους και 4,5 ριμπάουντ. Ο Muhamed Pasalic (32, 1,93) προσφέρει 9,5 πόντους και 5 ασίστ. Ο Δημήτρης Βεργίνης (32, 1,91), που είναι αρχηγός της ομάδας, έχει αγωνιστεί στον ΑΡΗ σε τρεις διαφορετικές θητείες, ενώ τη φανέλα της ομάδας μας έχει φορέσει και ο Muhamed Pasalic. Στον πάγκο του Πανιωνίου βρίσκεται ο 44χρονος Λίνος Γαβριήλ, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιάννη Λίβανο, μετά από το κακό ξεκίνημα της ομάδας. Ο Κύπριος τεχνικός εργάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ