Μανωλόπουλος: «Άλλες φορές έχει… γείρει το ΟΑΚΑ»

Μανωλόπουλος: «Άλλες φορές έχει… γείρει το ΟΑΚΑ»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά την ήττα του Ήφαιστου Λήμνου από τον Παναθηναϊκό τόνισε σε δηλώσεις του ότι κράτησε αρκετά θετικά από την εμφάνιση των παικτών του.

Ο Ήφαιστος Λήμνου ηττήθηκε με 87-74 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Basket League και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι κράτησε πολλά θετικά από το ματς με τους πράσινους, ενώ ξεκαθάρισε ότι σε άλλα παιχνίδια το ΟΑΚΑ… γέρνει υπέρ του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έχει παίξει πολλά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό, εκτός Ολυμπιακού που είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ματς, απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και έχει γείρει το γήπεδο. Αν αυτό είναι το κριτήριο θα έπρεπε ένα είμαι ευχαριστημένος. Όταν χάνεις, όμως, δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Θα έπρεπε να έχουμε παίξει καλύτερα και να είμαστε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά. Αλλά, δεν ήμασταν για 40 λεπτά και αυτό είναι κάτι που δεν μου άρεσε. Υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία που θα κρατήσω για την συνέχεια, αλλά και πολλά αρνητικά στα οποία θα πρέπει να βελτιωθούμε πολύ γρήγορα
», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος για να προσθέσει:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τον κόουτς Πιτίνο όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την καλή πορεία που κάνει η ομάδα τους στην Ευρωλίγκα. Κάνουν εξαιρετική δουλειά και τους εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια των υποχρεώσεων τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ