Ήφαιστος: Τα εισιτήρια με τον Κολοσσό

Ήφαιστος: Τα εισιτήρια με τον Κολοσσό

Η ομάδα της Λήμνου εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων ενόψει της αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Basket League με τον Κολοσσό Ρόδου, ετοιμάζεται ο Ήφαιστος, με την ομάδα της Λήμνου να εκδίδει ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεση των εισιτηρίων.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των νησιωτών αναφέρει:

Ο Ήφαιστος Λήμνου επιστρέφει «σπίτι» του για την 11η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League καθώς θα υποδεχτεί τον Κολοσσό H Hotels και σε θέλει δίπλα του στο «Νίκος Σαμαράς»! Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει πως από σήμερα Τρίτη (10/12) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ρόδου (14/12, 15:30) και η γενική είσοδος είναι στα 10 ευρώ. Τα εισιτήρια VIP κοστίζουν 25 ευρώ ενώ τα παιδικά (από έξι ετών και άνω, με έκπτωση 50%) 5 ευρώ.

Σημεία διάθεσης των εισιτηρίων
*www.viva.gr
* Στο κατάστηµα «Sports House», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας ‪22540 26025‬).
*Τηλεφωνικά: 6945055095 (Χρήστος Τζάτζαλος)

Για την αγορά των εισιτηρίων
Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.
Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες (13:30) πριν από την έναρξη του αγώνα. Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο.
Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ