Άρης: Προπόνηση με Καμπερίδη (pics) 

Άρης: Προπόνηση με Καμπερίδη (pics) 

Το πρόγραμμα εκγύμνασης των παικτών των κίτρινων πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού.

Υπό τις οδηγίες του Σάββα Καμπερίδη πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Άρη. Τον Έλληνα τεχνικό παρουσίασε στους παίκτες ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του ΑΡΗ πραγματοποίησε σήμερα (11/12) το απόγευμα ο Σάββας Καμπερίδης. Τον νέο προπονητή της ομάδας μας παρουσίασε στους παίκτες ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου.

Μιλώντας στο www.arisbc.gr με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας, ο 41χρονος προπονητής επεσήμανε: «Όλοι ξέρουμε την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Πρέπει όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πετύχουμε αυτό που πρέπει».

Επέστρεψε ο Δημήτρης Νικολαΐδης στο τεχνικό τιμ

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης επιστρέφει κι αυτός στον ΑΡΗ και θα είναι μαζί με τον Βαγγέλη Σπυρίδη οι συνεργάτες του Σάββα Καμπερίδη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση

Οι «κίτρινοι» συνέχισαν σήμερα (11/12), χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (13/12, 19:00, Cosmote Sport4 HD), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση video.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο (12/12) με μια μεσημεριανή προπόνηση και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ