Τζάκσον : «Αυτό είναι το μεγάλο μου προσόν»

Τζάκσον : «Αυτό είναι το μεγάλο μου προσόν»

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε το νέο απόκτημα της ομάδας, Νταρνέλ Τζάκσον, με τον ίδιο να τονίζει ότι το μεγάλο του προσόν, είναι η αντίληψη του παιχνιδιού.

Με μεγάλη όρεξη να προσφέρει αυτά που μπορεί στον ΠΑΟΚ, ήρθε ο Νταρνέλ Τζάκσον. Ο Αμερικανός γκαρντ κατά την παρουσίασή του από την ασπρόμαυρη ΚΑΕ, δήλωσε ότι βρίσκεται στη διάθεση του να αγωνιστεί ακόμη και στο σαββατιάτικο (30/12) παιχνίδι στο Λαύριο.

Επίσης είπε ότι μπορεί να προσφέρει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, τονίζοντας ότι το μεγάλο του προσόν είναι η αντίληψη του παιχνιδιού.
Ο Τζάκσον, που βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/12) στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με την ομάδα.

Μιλώντας εκπροσώπους του Τύπου, στο κλειστό της Πυλαίας σημείωσε αρχικά: «Πρώτα από όλα, θέλω να πω ευχαριστώ στον οργανισμό του ΠΑΟΚ που μου επέτρεψε να έρθω εδώ. Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το νέο ταξίδι, για αυτή τη νέα πρόκληση. Θυμάμαι πέρυσι με τη Ρόσα Ράντομ, αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ, κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι, με τον Τάιρον (σ.σ. Μπρέιζελτον), ο οποίος είχε κάνει φοβερό παιχνίδι, και το δεύτερο ματς στη Θεσσαλονίκη, ήταν πολύ σκληρό. Φέτος, δεν έχω δει αγώνες της ομάδας, ξέρω, όμως, ότι ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τέσσερα-πέντε παιχνίδια στη σειρά. Μίλησα με τον προπονητή, σήμερα θα δω κάποια συστήματα, ελπίζω να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου».

«Συστήνοντας» αγωνιστικά τον εαυτό του, αλλά και για την ετοιμότητά του για την αναμέτρηση με το Λαύριο, επισήμανε: «Μπορώ να κάνω λίγο από όλα. Μπορώ να σουτάρω, να παίξω από μέσα, να ντριμπλάρω λίγο, να πασάρω. Το πιο σημαντικό για μένα, είναι η αντίληψη του παιχνιδιού, το πώς καταλαβαίνω να παίξω σωστά. Πολλοί παίκτες μπορούν να σκοράρουν, αλλά δεν είναι τόσοι πολλοί αυτοί που καταλαβαίνουν το παιχνίδι. Σίγουρα θα χρειαστώ κάποιο χρόνο, μια-δυο προπονήσεις για να νιώσω καλά τα πόδια μου. Είχα μεγάλη πτήση, θέλει λίγο χρόνο για οποιονδήποτε κάνει αυτό το ταξίδι από τις ΗΠΑ, μέχρι να βρει ρυθμό με την ομάδα».

Αποκάλυψε πως πληροφορίες για το ελληνικό πρωτάθλημα εισέπραξε από τους Αμερικανούς του Αρη, τον Γκάρι Μπελ και τον Κάιλ Γουίβερ. Μίλησε ακόμη για τον φίλο του, άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, Τζέι Αρ Γκίντενς. «Μίλησα με δύο παίκτες, ναι. Ο ένας είναι ο Γκάρι Μπελ, με τον οποίο παίξαμε μαζί στην Πολωνία, και ο άλλος ο Κάιλ Γουίβερ. Μου είπαν πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πραγματικά καλό, πολύ ανταγωνιστικό, μου είπαν ότι υπάρχει ενέργεια στα παιχνίδια, όλα αυτά με κάνουν να ανυπομονώ να αγωνιστώ εδώ. Εμαθα χθες το βράδυ, επίσης, για το ότι ο Γκίντενς έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Μεγαλώσαμε μαζί, ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι στην Οκλαχόμα, αλλά δεν ήξερα ότι πέρασε από εδώ».

Για τους στόχους του τόνισε: «Δεν έχω μεγάλα όνειρα. Είμαι απλά ευγνώμων που έχω τη δυνατότητα να παίζω μπάσκετ κάθε μέρα. Έχω παίξει στην Πολωνία, τώρα είμαι στην Ελλάδα, ούτε μπορούσα να σκεφτώ ποτέ ότι θα γίνω ντραφτ στο ΝΒΑ, αλλά ήμουν τυχερός που το πέτυχα! Βλέπω την κάθε μέρα σαν ευλογία. Ο προσωπικός μου στόχος, είναι να ταιριάξω στην ομάδα. Δεν είμαι εδώ για να χαλάσω πράγματα, δεν είμαι εδώ για να αλλάξω τίποτα από αυτά που έχει βάλει ο προπονητής στην ομάδα. Η δουλειά μου είναι να ταιριάξω και να μπω μαζί με τους άλλους παίκτες στην ομάδα».

Ερωτηθείς για την κατάκτηση ενός τροπαίου και αν αυτό είναι εφικτό να γίνει μέσα από το Basketball Champions League, απάντησε: «Αυτός δεν είναι ο στόχος πάντα; Ο στόχος είναι να κερδίζεις πάντα, όχι να χάνεις. Πότε δεν ξέρεις αν θα κερδίσεις ένα παιχνίδι ή αν θα το χάσεις και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα κομμάτια του μπάσκετ. Οπότε, πάντα πιστεύω ότι όλα είναι 50-50. Ο καθένας μπορεί να χάσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ