Άρης : Έμεινε ελεύθερος και έρχεται ο Προύιτ

Άρης : Έμεινε ελεύθερος και έρχεται ο Προύιτ

Ο Ομάρ Προύιτ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Σιαουλιάι και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να γίνει παίκτης του Άρη.

Ο Άρης βρίσκεται μερικές λεπτομέρειες πριν την ανακοίνωση της απόκτησης του Ομάρ Προύιτ, καθώς ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Σιαουλιάι το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12).

Η λιθουανική ομάδα στη ανακοίνωση της αναφέρει πως «μετά τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ, ο αριθμός των ξένων παικτών ήταν μεγάλος, με τον σύλλογο να αποφασίζει την παραμονή του Ακίμ Ράιτ, που είναι πιο έμπειρος».

Για την αποχώρηση του Προύιτ μίλησε και ο Αθλητικός Διευθυντής της Σιαουλιάι, με τον Μιντάουγκας Ζουκάουσκας να σχολιάζει πως «έπρεπε να πάρουμε μια δύσκολη απόφαση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ομάρ για την προσπάθεια και τη δουλειά που έκανε, όπως επίσης για τη συμβολή που είχε στις νίκες και τις έως τώρα επιτυχίες της ομάδας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός φόργουορντ μετρούσε  8.5 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ κατά μέσο στη λιθουανική λίγκα, κάνοντας το καλύτερο του παιχνίδι κόντρα στη Λιέτουβος Ρίτας, όπου σκόραρε 29 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ