Ο Άι Βασίλης του ελληνικού μπάσκετ στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα

Ο Άι Βασίλης του ελληνικού μπάσκετ στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα

Αντιπροσωπεία του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ πραγματοποίησαν την καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια, αλλά πολύ ουσιαστική επίσκεψη στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα

Λίγες ημέρες πριν από τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η αντιπροσωπεία του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ πραγματοποίησαν την καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια, αλλά πολύ ουσιαστική επίσκεψη στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα, που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες.

Η αντιπροσωπεία του ελληνικού μπάσκετ έγινε δεκτή με μεγάλη χαρά από τα κορίτσια του Ιδρύματος και τον πρόεδρο του, κ. Γιώργο Χριστοφοράκη, οι οποίοι υποδέχθηκαν τον αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Σταύρο Δουβή, τον γενικό διευθυντή του Συνδέσμου κ. Γιώργο Κονδύλη, τον πρόεδρο του ΠΣΑΚ κ. Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τον γενικό γραμματέα Βασίλη Ξανθόπουλο, τον γενικό διευθυντή του ΠΣΑΚ κ. Κώστα Αλεξανδρίδη και τους αθλητές Μάριο Μπατή, Σωτήρη Κατούφα, Θωμά Κώττα (Ιωνικός Affidea), Τζουλιάνο Ντόλα (Περιστέρι Winmasters), Βασίλη Σταυρακούκα, Κωνσταντίνο Κουφόπουλο και Τζόι Γκάτζο (Δάφνη Δαφνίου).

«Σας καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση στο Χριστοδούλειο ορφανοτροφείο θηλέων», είπε αρχικά ο κ. Χριστοφοράκης και επισήμανε: «Είστε μαζί μας, ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ, για 12η συνεχή χρονιά και θέλω να σας ευχαριστήσω για την ουσιαστική συμβολή σας, όχι μόνο την περίοδο των Εορτών, αλλά σε όλη την διάρκεια του έτους. Μας βοηθάτε να γίνει γνωστό το Ίδρυμα και ο σκοπός του. Μας δίνετε κίνητρο να γινόμαστε καλύτεροι. Όλα τα ενήλικα κορίτσια μας, σπουδάζουν».

«Το μπάσκετ είναι από τα λίγα πράγματα στην χώρα μας, για το οποίο μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι», τόνισε στην συνέχεια ο κ. Χριστοφοράκης. «Μας κάνει χαρούμενους, ενώ το ήθος των ανθρώπων του είναι ξεχωριστό και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σταθώ στον γενικό διευθυντή του ΠΣΑΚ κ. Αλεξανδρίδη, με το οποίον έχουμε ιδιαίτερη σχέση. Σας εύχομαι καλές Γιορτές και πάντα επιτυχίες».

«Είναι τιμή για μας, να βρισκόμαστε εδώ στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Δουβής και εξήγησε: «Την επίσκεψη μας δεν την κάνουμε από υποχρέωση. Κάνετε ένα πολύ σοβαρό κοινωνικό έργο και είναι υποχρέωση μας να σας βοηθάμε όπου και όπως μπορούμε. Το άθλημα του μπάσκετ δημιουργεί χαρακτήρες, γιατί διδάσκει ότι εάν δουλεύεις σωστά και με στόχο μπορείς να φτάσεις και να ξεπεράσεις τα όνειρα σου».

«Επιθυμία μας είναι να βλέπουμε τα κορίτσια και το Ίδρυμα να προοδεύουν», σημείωσε ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ. «Εύχομαι το καλύτερο για εσάς προσωπικά κύριε πρόεδρε, για τα κορίτσια και για το Ίδρυμα».

«Το μπάσκετ διδάσκει την συνεργασία», σχολίασε ο κ. Ανδρέας Γλυνιαδάκης, πρόεδρος του ΠΣΑΚ και υπογράμμισε: «Οι αθλητές και το Πρωτάθλημα δίνουν το παράδειγμα, συνεργάζονται και όλοι μαζί ήρθαμε στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα για να προσφέρουμε λίγη χαρά. Το κάνουμε για 12 χρόνια, όχι μόνο την περίοδο των Εορτών, αλλά σε όλη την διάρκεια του έτους. Οι αθλητές είναι άνθρωποι με κοινωνικές ευαισθησίες και μπορούμε να προσφέρουμε πολλά εντός και εκτός γηπέδων».

Ο κ. Γλυνιαδάκης ανακοίνωσε, επίσης, ότι τα ενήλικα κορίτσια του Ιδρύματος είναι καλεσμένα στο Ηράκλειο της Κρήτης το διήμερο 8 και 9 Φεβρουαρίου 2020, για να παρακολουθήσουν το 24o EKO All Star Game.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ