Κασελάκης: «Το Ιβανώφειο είναι ίσως η πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος»

Κασελάκης: «Το Ιβανώφειο είναι ίσως η πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να ανταπεξέλθει σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Ο Προμηθέας ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αγωνιστεί με τον Ηρακλή (14/12, 15:45), σε μια αναμέτρηση που κρύβει κινδύνους σύμφωνα με τον φόργουορντ των Πατρινών, Λεωνίδα Κασελάκη.

Ο 29χρονος Έλληνας τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι πνευματικά έτοιμοι, για να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη αναμέτρηση με τον «Γηραιό».

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Λεωνίδας Κασελάκης:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην δυσκολότερη, ίσως, έδρα του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνοντας τις αρετές του σαν ομάδα και μακριά από το γήπεδο του.

Εμείς προερχόμαστε από ταξίδι στην Ιταλία επομένως είναι πολύ σημαντικό να παρουσιαστούμε πνευματικά έτοιμοι, θα έλεγα ότι είναι το νο1 ζητούμενο.

Η συγκράτηση των συναισθημάτων, επίσης, σε γήπεδα που είναι γεμάτα από κόσμο είναι επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας που ενδεχομένως θα κρίνει την έκβαση της αναμέτρησης.

Ελπίζω να γίνει ένας αγώνας που να το ευχαριστηθεί ο κόσμος στο γήπεδο αλλά και από την τηλεόραση.

Αυτά και τα πούμε την άλλη βδομάδα με το εναλλακτικό μας μπλογκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ