Ήφαιστος Λήμνου – Κολοσσός Ρόδου 72-64

Ήφαιστος Λήμνου – Κολοσσός Ρόδου 72-64

Η παροιμιώδης αστοχία των παικτών του Κολοσσού από την περιφέρεια, έδωσε τη δυνατότητα στον Ήφαιστο να επιστρέψει στις νίκες

Σ’ ένα μας όπου παίζεις αν όχι την ύπαρξή σου, τις πιθανότητες για να πατήσεις πολύ γερά στην κατηγορία, δεν μπορεί να σουτάρεις 2/18 τρίποντα, να κάνεις 17 λάθη (για 10 ασίστ) και να περιμένεις ότι θα φύγεις με αποτέλεσμα από τη Λήμνο. Ο Ήφαιστος απλά εκμεταλλεύτηκε την απίστευτη αστοχία των παικτών του Κολοσσού κι έφτασε στη νίκη (72-64).

Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου είχε το πάνω χέρι, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με τον Έβανς να κάνει άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι (14 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και τον Μούρτο να βγαίνει μπροστά, παίρνοντας λίγα από πολλούς στην επίθεση και καταφέρνοντας να καλύψει την αστοχία του Σμιθ, ο Ήφαιστος δεν κινδύνεψε στο τέλος, παρότι ο Κολοσσός ήταν διαρκώς στο… κόλπο.

Ο Άρης Λυκογιάννης έχει πολλά να συζητήσει με τους παίκτες του. Οι επιθετικές τους επιλογές ήταν κακές, τα σουτ ήταν (ακόμα κι όσα έγιναν με καλές προϋποθέσεις) της… κακιάς ώρας και μοιραία ήρθε η ήττα. Άλλωστε, απέναντι στην ομάδα της Ρόδου, βρίσκονταν ένας ποιοτικός αντίπαλος, που τιμώρησε την αστοχία.

Με 1/6 σουτ από Τζάκσον και Μωραΐτη, 0/4 του Κρομάχ και τον Γκρίφιν να είναι ο καλύτερος, σουτάροντας με 50%, δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι να μετοχοποιήσουν το πάθος που έδειξαν στην άμυνα κι έτσι απώλεσαν μια ευκαιρία για να πετύχουν τη νίκη, που θα τους έκανε να νιώθουν ότι πατούν καλύτερα στη φετινή Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 37-33, 54-44, 72-64.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ