Γιατράς: «Εξαιρετική η ατμόσφαιρα, τρομερός ο κόσμος του Ηρακλή»

Γιατράς: «Εξαιρετική η ατμόσφαιρα, τρομερός ο κόσμος του Ηρακλή»

Ο προπονητής του Προμηθέα στάθηκε στον παλμό που είχε το Ιβανώφειο και προτίμησε να αποθεώσει τους φίλους του Γηραιού παρά τη νίκη της ομάδας του.

O Μάκης Γιατράς εντυπωσιάστηκε με την παρουσία του κόσμου του Ηρακλή και παρά τη νίκη της ομάδας του, προτίμησε να αναλωθεί στην εξαιρετική ατμόσφαιρα του Ιβανώφειου.

Ο προπονητής του Προμηθέα τόνισε: «Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στον Ηρακλή για την προσπάθεια. Ο κόσμος του Ηρακλή ήταν τρομερός, δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα και μας δυσκόλεψε αρκετά. Πραγματικά τέτοιες εξέδρες ανεβάζουν την ποιότητα του πρωταθλήματος και μακάρι να υπήρχαν σε περισσότερα γήπεδα. Άλλο να σου το λένε, άλλο να το βλέπεις στην τηλεόραση, κι άλλο να το ζεις, όπως σήμερα.

Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια και στην ομάδα και στον κόσμο. Έχουμε παίξει σε αρκετές έδρες στην Ευρώπη, έχουμε παίξει ξανά με τον Ηρακλή, αλλά πολύ παλιά, στην Α2, αλλά τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα! Όσο για τα αγωνιστικά, εμείς κερδίσαμε γιατί παίξαμε με καρδιά και αντιδράσαμε όταν τραυματίστηκε ο Αγραβάνης. Ήμασταν ψύχραιμοι σε κρίσιμα σημεία, πήραμε ριμπάουντ, είχαμε ένα σημαντικό επιθετικό ριμπάουντ και ένα σουτ και κερδίσαμε. Συνεχίζουμε για την δύσκολη συνέχεια, ώστε να πάρουμε και άλλες σημαντικές νίκες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ