Λαύριο-ΠΑΟΚ (92-88)

Λαύριο-ΠΑΟΚ (92-88)

Οι παίκτες του Σερέλη παραλίγο να χύσουν την καρδάρα με το γάλα στο τέλος απέναντι στους Θεσσαλονικείς, αφήνοντας πάντως την ομάδα του Χαραλαμπίδη με την ελπίδα και χωρίς εκτός έδρας νίκη σε έξι ματς.

Σε περιδίνηση ο ΠΑΟΚ! Τα άσχημα αποτελέσματα δεν σταματούν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης μακριά από την Πυλαία, με το Λαύριο  να επικρατεί μπροστά στο κοινό του με 92-88  για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Σερέλη βέβαια είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους, ο Σμιθ πήγε να γυρίσει μόνος του το ματς, αλλά εκεί που η μπάλα ζύγιζε τόνους, στις βολές, ήταν ψύχραιμοι και κατέκτησαν το θετικό αποτέλεσμα που τους κρατάει στην εξάδα της βαθμολογίας.

Όσο για το συγκρότημα του Χαραλαμπίδη; Αυτή ήταν η 6η σερί ήττα μακριά από την Πυλαία, με τους Θεσσαλονικείς να μην έχουν κάνει… σεφτέ μακριά από το σπίτι τους και να βρίσκονται στην 14η θέση της κατάταξης, ισόπαλοι με την Λάρισα, την οποία και νίκησαν στην δεύτερη αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μισό της αναμέτρησης και με την διαφορά να φτάνει ακόμα και στους 11 πόντους. Στο 43-37 του 20λέπτου από το buzzer beater του Λεγκίκα, οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν με τον Σμιθ, όμως Ντάιμ και Γουάτσον ήταν η αιτία για να φτάσει εκ νέου το ματς στο 65-52 λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Η τελευταία περίοδος έγινε… ροντέο, ο ΠΑΟΚ είδε τον Σμιθ να παλεύει μόνος του ουσιαστικά και από το 84-74, το ματς πήγε στο 84-81. Οι παίκτες του Χαραλαμπίδη έστειλαν στις βολές τους γηπεδούχους, οι οποίοι με 8/8 δεν άφησαν τη νίκη από τα χέρια τους.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 43-37, 65-55, 92-88

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ