Μόνο στην Ελλάδα, απίστευτος τραυματισμός για τον Αγραβάνη (vid)

Μόνο στην Ελλάδα, απίστευτος τραυματισμός για τον Αγραβάνη (vid)

Άτυχος στάθηκε ο Έλληνας φόργουορντ του Προμηθέα, ο οποίος… γλίστρησε στο βρεγμένο παρκέ του Ιβανώφειου και γύρισε το πόδι του.

Είναι να σε θέλει η τύχη. Ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν εκπληκτικός στα 23 λεπτά που αγωνίστηκε απέναντι στον Ηρακλή, πετυχαίνοντας 18 πόντουςμε 4/6 τρίποντα και 7 ριμπάουντ. Γιατί όμως δεν έπαιξε μετά απο το 54-55;

Απίστευτο και όμως… ελληνικό. Ο Έλληνας φόργουορντ του Προμηθέα πήγε να κάνει μία απλή επαναφορά, όμως στο κλειστό του Ηρακλή το παρκέ ήταν ιδιαίτερα γλιστερό, λογικά από ιδρώτα αθλητή αν και φαινόταν πως έμπαιναν και νερά μέσα λόγω της κακοκαιρίας με τα παιδιά που καθάριζαν το παρκέ, να τρέχουν διαρκώς για να επιληφθούν του θέματος.

Το αποτέλεσμα ήταν ο «Αγρα» να την… πατήσει και αυτός.

Ο Αγραβάνης λοιπόν γλίστρησε λίγο πριν την επαναφορά και γύρισε το πόδι του. Οι πόνοι ήταν δυνατοί, οι άνθρωποι της ομάδας έσπευσαν να δουν πως ήταν και δεν αγωνίστηκε ξανά. Θα λείψει περίπου για 5 μέρες, κάνοντας ουσιαστικά αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ στην επόμενη αγωνιστική.

Ο Προμηθέας δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα το τέλος και ο λόγος ήταν και η απουσία του Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος μέχρι εκείνο το διάστημα ήταν ο κορυφαίος του παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ