Αγγέλου: «Δικό μου λάθος το πλάνο του παιχνιδιού»

Αγγέλου: «Δικό μου λάθος το πλάνο του παιχνιδιού»

Σε αυτοκριτική προχώρησε ο προπονητής της Λάρισας για τον τρόπο που αντιμετώπισε την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, στην οποία δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

O  Βαγγέλης Αγγέλου μετά την ήττα από τον Πανιώνιο στάθηκε στα κενά διαστήματα που παρουσιάζει η ομάδα του, ενώ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον λάθος σχεδιασμό της που έγινε από τον ίδιο και τους συνεργάτες του για το παιχνίδι.

Καυστικός όπως πάντα στις δηλώσεις του, ο προπονητής της Λάρισας είπε: «Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Επιτρέψαμε στον Πανιώνιο Su Casa να κυριαρχήσει στο τρίτο δεκάλεπτο και ήταν καταστροφικό για εμάς. Συμβαίνουν αυτά στα παιχνίδια.

Εμείς έχουμε πάντα πρόβλημα με ένα κενό διάστημα στα παιχνίδια. Συνεχίζουμε. Από αυτό το παιχνίδι δεν μπορούμε να κρατήσουμε πολλά πράγματα. Κρατάμε τον τρόπο που παίξαμε στα τρία δεκάλεπτα υπό πίεση, κρατάμε την ανταγωνιστικότητα στο τέλος και συνεχίζουμε».

Για την τελευταία φάση απάντησε: «Ξέρουμε πολύ καλά τι κάναμε και τι έγινε στην τελευταία φάση. Μετά το παιχνίδι δε θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε ευχαριστημένοι και να κυνηγάμε το στόχο. Πρέπει να κυνηγάμε το στόχο παλεύοντας φάση-φάση.

Σήμερα δεν ήμασταν στο πλάνο του παιχνιδιού και σε αυτό έχω συμμετοχή κι εγώ, δε φταίνε μόνο οι παίκτες. Ήταν δικό μου λάθος το πλάνο που είπα στους παίκτες. Πρέπει να το δούμε αυτό, το πώς ετοιμάσαμε το παιχνίδι και να είμαστε διαφορετικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ