Παπανικολόπουλος: «Προσεγγίζουμε τα ματς πάντα με ωριμότητα και ψυχραιμία»

Παπανικολόπουλος: «Προσεγγίζουμε τα ματς πάντα με ωριμότητα και ψυχραιμία»

Ο τεχνικός του Περιστερίου ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού και τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του.

Δεν γινόταν να έχει διαφορετικό συναίσθημα από εκείνο της ικανοποίησης ο Νίκος Παπανικολόπουλος, μετά τη νίκη του Περιστερίου επί του Παναθηναϊκού στην 11η αγωνιστική της Basket League.

Ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων τόνισε κατά τη συνέντευξη Τύπου ότι οι παίκτες του δείχνουν την ίδια ωριμότητα στο παρκέ, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχουν απέναντί τους.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Περιστερίου τόνισε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ μεγάλη σημερινή νίκη. Το πιο ωραίο που συμβαίνει στην ομάδα είναι ότι τα παιδιά, προσεγγίζουν τα παιχνίδια με ψυχραιμία, ωριμότητα και πολύ μεγάλο πάθος. Ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Τα παιχνίδια έχουν καλές και κακές στιγμές, αλλά τα παιδιά αντιδρούν και αυτό είναι το πιο ευχάριστο.

Από τον Τηλέμαχο Βησσαρίου, που σήμερα ήταν ο 12ος παίκτης μέχρι τα παιδιά που παίζουν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη του, θέλουμε να είναι συνέχεια μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ