Το μπάσκετ της Β. Ελλάδας ενώθηκε για την Λάμψη

Το μπάσκετ της Β. Ελλάδας ενώθηκε για την Λάμψη

Ο Σύνδεσμος βετεράνων καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης έδωσε το παρών σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα για τον σύλλογο «Η Λάμψη» και πολλά μεγάλα ονόματα του παρελθόντος ήταν εκεί.

Ο αγώνας αυτός έγινε στο Ιβανόφειο και οργανώθηκε από τον σύλλογο γονέων με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Η Λάμψη» με την αρωγή του μη κερδοσκοπικού σωματείου κοινωνικού χαρακτήρα «Οι Φίλοι του Πέτρου» και του συνδέσμου βετεράνων καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.

Ονόματα όπως οι Διαμαντίδης, Αλβέρτης, Παπαδόπουλος Λ, Ρεντζιάς, Χατζηβρέττας, Πρέλεβιτς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου Χ, Μπαλογιάννης, Κουματσιώτης, Γιαννούλης, Παπαχρήστος, Κακιούσης, Τουκμενίδης, Καρατζουλίδης, Γρίψιος, Γκιουζέλης , Γάκης, Τσελέπης, Μασλαρινός Γ , Τσέκος, Μακαράς, Δέσπος και Ηλιάδης συμμετείχαν σε αυτή την αναμέτρηση, ενώ έκανε την εμφάνισή του και ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Σκοπός του όλου εγχειρήματος ήταν η ενημέρωση του κόσμου για το κοινωνικό έργο της «Λάμψης» και των «φίλων του Πέτρου» αλλά και για να δοθεί ένα μήνυμα ότι μέσα από τον αθλητισμό παίρνουμε ικανοποίηση, προσφέροντας όπου υπάρχει ανάγκη σε αναξιοπαθούντες και κυρίως παιδιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ