Τέλος ο Μάικ Μπρούσεβιτς από τον Κολοσσό Ρόδου

Τέλος ο Μάικ Μπρούσεβιτς από τον Κολοσσό Ρόδου

Ήταν γνωστό εδώ και έναν μήνα, αλλά σήμερα επισημοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας του Αμερικανού, Μάικ Μπρούσεβιτς, με τον Κολοσσό Ρόδου

Μόνο αίσθηση δεν προκάλεσε η ανακοίνωση του Κολοσσού, για τη λύση της συνεργασίας με τον Μάικ Μπρούσεβιτς. Έτσι κι αλλιώς, ο Αμερικανός αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν από την ομάδα της Ρόδου, αφού δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Κι αυτό γιατί οι «θαλασσί» προτίμησαν τον Γκρίφιν, τον οποίο δήλωσαν στη θέση του, δείχνοντάς του τον δρόμο της εξόδου.

Η ανακοίνωση ήταν από… τυπική (λιτή) έως και αδιάφορη. «H Κολοσσός H Hotels KAE ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάικ Μπρούσεβιτς. Η «θαλασσί» οικογένεια ευχαριστεί τον Μάικ για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του». Κι όπου συνέχεια, η επόμενη μέρα θα τον βρει στη Λιθουανία, αφού φαίνεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Πιένο.

Είναι πρόδηλο ότι οι άνθρωποι του Κολοσσού περίμεναν να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Μπρούσεβιτς και μετά να ανακοινώσουν (τυπικά) τη λύση της συνεργασίας τους. Όπως και να ‘χει, πέρασε και δεν ακούμπησε, δεν θα τον θυμόμαστε για καιρό. Όσο για τον Κολοσσό, μόνο ο Αμερικανός δεν τον απασχολεί, καθώς μπορεί να έχουν γίνει αλλαγές, αλλά δεν έχει βελτιωθεί σημαντικά προς το καλύτερο η εικόνα και βαθμολογικά δεν βρίσκεται στη… ζώνη της άνεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ