Μόρις: «Ελπίζουμε να διορθώσουμε τη βαθμολογική μας θέση»

Μόρις: «Ελπίζουμε να διορθώσουμε τη βαθμολογική μας θέση»

Ο γκαρντ του Άρη, Τζέιλεν Μόρις, τόνισε πως είναι σημαντικό οι κίτρινοι να βελτιωθούν και να «ξεκολλήσουν» από την τελευταία θέση της Basket League.

Την ελπίδα πως η ομάδα θα διορθωθεί και θα βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση εξέφρασε σε συνέντευξη του ο γκαρντ του Άρη, Τζέιλεν Μόρις. Ο Αμερικανός μίλησε ακόμα για την παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, για το NBA, αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέιλεν Μόρις:

Για το ότι ο Άρης είναι τελευταίος στη βαθμολογία: «Ξέρω τι σημαίνει αυτό. Είναι πολύ σκληρό για όλους, αλλά ελπίζουμε να το διορθώσουμε».

Για τη δική του παρουσία: «Νιώθω καλά στον Άρη. Η Ελλάδα είναι υπέροχη χώρα και μου αρέσει να κυκλοφορώ έξω, να βλέπω κάθε μέρα καινούρια πράγματα. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ. Ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ στο παιχνίδι, ακόμα μαθαίνω. Κάθε μέρα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και αυτό είναι το μόνο που ζητάω».

Για την παρουσία του στο NBA: «Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Από μικρό παιδί ήθελα να παίξω στο ΝΒΑ, οπότε ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Οι πρώτοι μου πόντοι στο ΝΒΑ είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η καλύτερη εμπειρία που έχω βιώσει. Συνέχεια υπάρχει στο μυαλό μου. Διατηρώ επαφές με κάποιους συμπαίκτες μου από το Μιλγουόκι. Τους εύχομαι πάντα το καλύτερο».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Δεν μίλησα μαζί του όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Άρη. Επικοινώνησα μαζί του για να τον συγχαρώ που αναδείχθηκε MVP στο ΝΒΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ