Αρβανίτης: «Αυτά τα χρήματα χρειάζονται»

Αρβανίτης: «Αυτά τα χρήματα χρειάζονται»

Μήνυμα ενότητας από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ στη συνέντευξη τύπου της νέας διοίκησης.

Κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα μπάσκετ έκανε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ -και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη- Λευτέρης Αρβανίτης, στη συνέντευξη Tύπου που έδωσε η νέα διοίκηση στο Nick Galis Hall.

Ακόμα, αναφέρθηκε και στα χρήματα που απαιτούνται για να επιβιώσει το τμήμα μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το έργο της νεας διοίκησης: «Είμαστε εδώ για να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τα δεκάδες προβλήματα της ΚΑΕ. Έπρεπε να γίνει ένα κάλεσμα εν όψει του αγώνα με το Λαύριο. Είναι ο πρώτος από τους 15 τελικούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Άρης βρίσκεται στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας του. Είναι μία στιγμή η οποία χρειάζεται συστράτευση όλων των δυνάμεων. Του κόσμου και των ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Βρισκόμαστε στην τελευταία θέση και έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας».

Για τις κινήσεις που γίνονται:« Εχουμε ξεκινήσει επαφές. Πιστεύουμε στο εγχείρημα. Είναι λίγο αργά αλλά μπορεί να σωθεί η ομάδα. Στον αγώνα με το Λαύριο το γήπεδο πρέπει οπωσδήποτε να γεμίσει. Οι παίκτες και οι προπονητές θα μας σώσουν και πρέπει να τους βοηθάμε. Όποιος έχει το παραμικρό πρόβλημα, ας απευθύνεται σε εμάς και σε κανέναν άλλον. Ακόμα ενα σοβαρό θέμα είναι και τα διαρκείας του δεύτερου γύρου. Είναι πολύ καλές οι τιμές τους, για όλα τα βαλάντια».

Για τη θητεία της νέας διοίκησης:«Αρχικά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν βλέπουμε παραπέρα. Ο,τιδήποτε άλλο θα κριθεί στις ΓΣ του Ερασιτέχνη. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα».

Για τα χρήματα που χρειάζεται η ομάδα:«Μέχρι το τέλος του χρόνου χρειάζονται 100 χιλιάδες ευρώ. Εχουμε συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 20 χιλιάδες. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα πρέπει να μαζέψουμε άλλες 300 χιλιάδες ευρώ. Ακόμα προσπαθούμε να λύσουμε το θέμα και με τη κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ