AEK: Σύσκεψη της «Επιτροπής Γηπέδου»

AEK: Σύσκεψη της «Επιτροπής Γηπέδου»

Η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι εντείνονται οι ενέργειες για το Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων, το οποίο αναμένεται να είναι το νέο της "σπίτι".

 Το νέο σπίτι της ΑΕΚ είναι προ των πυλών, με την Ένωση να βγάζει ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι εντείνονται οι ενέργειες για το Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Αναλυτικά:

«Οι ενέργειες εντός και εκτός των τειχών για τη μετακίνηση της «Βασίλισσας» στο νέο «σπίτι» της, στο Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων, εντείνονται.

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις ποικίλες δραστηριότητες και ανάγκες, που προκύπτουν στο παρόν μεταβατικό στάδιο, συστάθηκε «Επιτροπή Γηπέδου», η πρώτη σύσκεψη της οποίας πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Λεωφόρου Ηρακλείου 466 και Κύπρου, στο Νέο Ηράκλειο.

Στην «Επιτροπή» συμμετέχουν μεταξύ άλλων εξέχουσες προσωπικότητες από τον πανεπιστημιακό και επιχειρηματικό χώρο, ήτοι ο οικονομολόγος – καθηγητής Πανεπιστημίου Γιάννης Παπανικολάου, το έμπειρο στέλεχος του τουριστικού τομέα, Γιώργος Χατζηιωσήφ, ο ιστορικός ερευνητής – υποψήφιος διδάκτωρ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και υπεύθυνος Προγράμματος «Φυλή 2021» Γιώργος Πραχαλιάς, ο επιχειρηματίας – αρμόδιος για εμπορικά θέματα, Γιώργος Κοσιφολόγος.

Από πλευράς ΑΕΚ ΒC στην πρώτη σύσκεψη της Επιτροπής μετείχαν ο μεγαλομέτοχος κ. Μάκης Αγγελόπουλος και οι κ.κ. Χάρης Κουτάς, Αλέξανδρος Αλεξίου, Ηλίας Μπόβαλης, Αντώνης Παπαντώνης, Γιώργος Νικολάου.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ