Γκρίφιν: «Να επιστρέψουμε στις νίκες κόντρα στο Περιστέρι»

Γκρίφιν: «Να επιστρέψουμε στις νίκες κόντρα στο Περιστέρι»

Την επιστροφή στις νίκες για τον Κολοσσό Ρόδου έχει θέσει ως στόχο ο Μάλκολμ Γκρίφιν ενόψει της αναμέτρησης με το Περιστέρι.

Κολοσσός Ρόδου και Περιστέρι τίθενται αντιμέτωποι το μεσημέρι του Σαββάτου (21/12) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League.

Ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης ο Αμερικανός γκαρντ των Ροδιτών, Μάλκολμ Γκρίφιν στάθηκε στην ανάγκη για την ομάδα του να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, ενώ αναφέρθηκε και στο πρώτο διάστημα παρουσίας του στο σύλλογο της Ρόδου.

«Το Σάββατο θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι. Παράλληλα θα είναι ένα πολύ δύσκολο τεστ για εμάς, καθώς έχουμε τρεις σερί ήττες. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και γι’ αυτό θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς, όπως το βλέπουμε κάθε Σάββατο. Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και επικεντρωθήκαμε πλήρως πάνω σε αυτό το ματς.

Αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι μου με την ομάδα και ήδη έχω καταλάβει τον ρόλο μου, ενώ μέρα τη μέρα νιώθω όλο και πιο άνετα με τους συμπαίκτες μου. Από την άλλη, καταλαβαίνω και τη φιλοσοφία του κόουτς και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Περιμένω να έρθει ο κόσμος και να γεμίσει όσο μπορεί το γήπεδο γιατί θέλουμε πολύ την στήριξή του» ήταν λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ