Ήφαιστος Λήμνου – Ηρακλής 79-65

Ήφαιστος Λήμνου – Ηρακλής 79-65

Με ηγέτη τον Σταμάτη κι ένα εκπληκτικό τέταρτο 10λεπτο, ο Ήφαιστος κατέστρεψε τα όνειρα του Ηρακλή, για «διπλό» στη Λήμνο

Για 30 λεπτά ο Ήφαιστος αντιμετώπιζε το φάσμα της ήττας, ή αν προτιμάτε ο Ηρακλής είχε… παράσταση νίκης, αλλά το μπάσκετ διαρκεί τέσσερις περιόδους και στην τελευταία η ομάδα της Λήμνου έστησε… χριστουγεννιάτικο πάρτι. Με τον Σταμάτη να βάζει το… αστέρι στην κορυφή του δέντρου, άναψαν 79 λαμπάκια και… φωταγώγησαν το νησί. Το 79-65 δεν περιγράφει (για κανέναν λόγο) την εικόνα της αναμέτρησης, αδικώντας τη συνολική προσπάθεια των φιλοξενούμενων.

Η αλήθεια είναι πως η παρέα του Καστρίτη αδίκησε τον εαυτό της, καθώς… έσβησε τη στιγμή που όφειλε να φορτσάρει. Έτσι πήγαν στράφι οι 20 πόντοι του Σούλερ, ο οποίος ήταν άλυτο πρόβλημα για την άμυνα του Ηφαίστου, το γεμάτο παιχνίδι του Καββαδά (8 πόντοι, 10 ριμπάουντ), η προσπάθεια του Ντέιβις. Πέρα από την αμυντική ανισορροπία (36 πόντοι είναι πάρα πολλοί για ένα δεκάλεπτο), επιθετικά τα 3/11 σουτ του Χάνλαν δίνουν μια εξήγηση για την καθίζηση στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

\Ο Έβανς είχε άλλη μια μέρα στη δουλειά, δείχνοντας ότι παραμένει σταθερή αξία για τον Ήφαιστο. Με 16 πόντους και 13 ριμπάουντ ήταν ο MVP του αγώνα, αν και… Αη Βασίλης ντύθηκε ο Σταμάτης, με τους 18 πόντους που πέτυχε κι ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά. Βοήθησε κι ο Λιτλ, ήταν εκεί ο Πελεκάνος, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος κράτησε ενεργούς τους παίκτες του, τους έκανε να πιστέψουν ότι μπορούν να νικήσουν και στο τέλος ήταν αυτός που δικαιώθηκε.

Τα δεκάλεπτα: 16-15, 33-34, 43-50, 79-65.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ