Τσάπας : «Να γίνουν όλα σωστά, για να μην φτάσει το τέλος του έργου»

Τσάπας : «Να γίνουν όλα σωστά, για να μην φτάσει το τέλος του έργου»

Ο «ισχυρός άνδρας» του Ιωνικού, Βαγγέλης Τσάπας, μίλησε για την επόμενη μέρα της ομάδας της Νίκαιας, γι’ αυτά που θα γίνουν κι αυτά που δεν θα γίνουν

«Εδώ που είμαστε, θα μπορούσαμε άνετα να πούμε ότι παίρνουμε άλλους δυο παίκτες και χτυπάμε τετράδα. Η απόφαση όμως είναι να μην το κάνουμε αυτό. Δεν θέλουμε να στοχεύουμε πιο πέρα από εκεί που φτάνει το πάπλωμά μας». Ο Βαγγέλης Τσάπας έλυσε μια σειρά από απορίες, καθώς το τελευταίο διάστημα ακούγονται πολλά για το μέλλον του στον Ιωνικό, αλλά και το μέλλον της ομάδας γενικότερα.

Ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου της Νίκαιας, είπε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Πανιώνιο: «Η ομάδα έχει επτά νίκες. Από την αρχή είχαμε πει να σωθεί, τώρα είναι στην πέμπτη θέση και νομίζω δεν αμφιβάλλει κανείς ότι σώθηκε. Φτάσαμε, όμως, σ’ ένα κρίσιμο σημείο. Πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε για το μέλλον.

Εγώ την πήρα πριν 2,5 χρόνια στη Β’ Εθνική, ήρθαμε χωρίς στάση μέχρι την Α1, κάναμε μεγάλες νίκες, μεγάλα ρεκόρ, μεγάλες εμφανίσεις. Υπήρξαν προβλήματα, με πρώτο αυτό του γηπέδου, κι εκεί που λέγαμε φέτος για στόχο τα 13 sold out δεν έχουμε ούτε ένα. Δεν κακίζω τον κόσμο, ο Ιωνικός είναι ομάδα με βάση τη Νίκαια, δεν έχει φιλάθλους παντού. Βρέθηκε μια λύση για του χρόνου, με τη βοήθεια του Δημάρχου, αλλά μέχρι τότε πρέπει να δούμε τι θα γίνει».

Ο κ. Τσάπας δεν κρύφτηκε. «Είμαστε σε σταυροδρόμι, όπως ξαναείπα. Κατ’ αρχάς όλοι ξέρουν ότι είμαστε νοικοκύρηδες, μια εταιρία σωστή σε όλες τις υποχρεώσεις, δεν θέλουμε να είμαστε πυροτέχνημα, δεν θέλουμε να χρωστάμε ευρώ. Παρέλαβα χρέη κι από διοικήσεις από το 2002, τα οποία έπρεπε να ρυθμιστούν.

Θα κάνουμε συντήρηση δυνάμεων μέχρι το καλοκαίρι, σταδιακά για να μπουν και νέοι συμπαίκτες. Μέσα σε 10-15 μέρες θα ανακοινωθούν άνθρωποι, που θα συμμετάσχουν στο διοικητικό πλάνο, θα πάρουν ενεργό ρόλο κι εφόσον όλα γίνουν σωστά κι έχουμε και το γήπεδο το καλοκαίρι, θα κοιτάξουμε τότε ψηλότερα».

Ακούστηκε ότι θα φύγουν παίκτες, με πρώτο και καλύτερο τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Κι εδώ ο Τσάπας ήταν ξεκάθαρος: «Ο Μαυροκεφαλίδης για μένα –κι ας παρεξηγηθώ- είναι η μεγαλύτερη μορφή που έχει έρθει στον Ιωνικό, επειδή ήρθε στο πικ της καριέρας του και δίνει το 100%. Είναι ανοιχτό το συμβόλαιο, θα κάνει ό,τι θέλει.

Όσο για τους υπόλοιπους, παίζουμε με τέσσερις ξένους, έχουμε φέρει έναν που έχει ανακοινωθεί, στη συνέχεια είναι η σειρά των άλλων πλευρών να αποφασίσουν. Είπαμε, πρέπει να γίνουν όλα σωστά για να μην φτάσει στο τέλος του το έργο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ