Καμπερίδης: «Δουλεύουμε πολύ στην άμυνα»

Καμπερίδης: «Δουλεύουμε πολύ στην άμυνα»

Ο προπονητής του Άρη δήλωσε μετά τη νίκη επί του Λαυρίου, ότι το «πρέπει» σε κάθε ματς είναι αυτό που βαραίνει τις πλάτες των αθλητών του.

Μία εύκολη νίκη ήρθε για τον Άρη στο ματς με το Λαύριο, με τον Σάββα Καμπερίδη μετά το ματς να τονίζει ότι η ομάδα του έχει ένα τεράστιο… πρέπει σε κάθε παιχνίδι που τους γεμίζει επιπλέον πίεση.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης δήλωσε:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Υπάρχει αυτή την στιγμή η πίεση του «πρέπει» στην ομάδα και νομίζω πως φάνηκε στο παιχνίδι μας αυτό. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα τα παιδιά αντιμετώπισαν το παιχνίδι όπως έπρεπε και φτάσαμε σε μία σημαντική νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και συνεργάτες μου για τον τρόπο που δουλεύουμε το τελευταίο διάστημα. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε και χρειαζόμαστε».

Για το Λαύριο: «Το Λαύριο είναι ομάδα που παλεύει σε όλα τα παιχνίδια της. Προσπάθησε να βάλει γρήγορο ρυθμό στην 4η περίοδο. Σε συνδυασμό του «πρέπει», που είχαμε εμείς αλλά και της κούρασης, κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος μείναμε ψύχραιμοι και πήραμε την νίκη. Συγχαρητήρια στο Λαύριο και συνεχίζουμε».

Για τα διαστήματα που η ομάδα του δεν έδειξε καθαρό μυαλό: «Η ομάδα δεν έχει μεγάλο ροτέισον. Μέσα από τις προπονήσεις πρέπει να βρει ρυθμό και τρόπο να μεγαλώσει τα καλά της διαστήματα. Όπως είπα και πριν, με το «πρέπει» που είχαμε εμείς αλλά και στον ρυθμό που είμαστε, μας βρήκε λίγο τσαπατσούληδες. Κάναμε λάθη μπροστά αλλά είχαμε και κακή επικοινωνία πίσω».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα και το είπα στα παιδιά, είναι ότι είμαστε υπόλογοι για ότι κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Ο καθένας πρέπει να μπορέσει να βγάλει τον προσωπικό του εγωισμό μέσα στο γήπεδο και πρέπει να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Σε λάθη και κακές στιγμές. Υπάρχει πίεση στην ομάδα αλλά από εμένα δεν χρειάστηκε να τους αγχώσω παραπάνω. Έπρεπε να τους βοηθήσουμε και να παίζουμε με αυτοπεποίθηση. Έχουμε καλούς παίκτες, δουλειά μας είναι να τους βοηθήσουμε να είναι ήρεμοι μέσα στο παιχνίδι, με αυτοπεποίθηση και να πάρουμε νίκες. Δουλεύουμε πολύ στο κομμάτι της άμυνας. Έχουμε ικανότητα στην επίθεση αλλά πρέπει να δουλέψουμε και στην άμυνα για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Η διάθεση των παικτών και για όσο άντεχαν, κάναμε εξαιρετική δουλειά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ