Γαβριήλ: «Δεν συγχωρεί λάθη ο Ιωνικός»

Γαβριήλ: «Δεν συγχωρεί λάθη ο Ιωνικός»

Ο προπονητής του Πανιωνίου στάθηκε στο τραγικό δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του και τις ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκε στο «Σοφία Μπεφόν».

Στεναχωρημένος από την ήττα του Πανιωνίου στο «Σοφία Μπεφόν» απο το Ιωνικό ήταν ο Λίνος Γαβριήλ. Ο προπονητής των Κυανέρυθρων τόνισε ότι η ομάδα του έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της.

O προπονητής του Πανιωνίου είπε: «Θεωρώ ότι είχαμε μία καλή αντίδραση στο πρώτο δεκάλεπτο με το 15-21. Στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε με 27-20 κι εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα. Είχαμε μπει, με τα παιδιά, σε μια διαδικασία να προετοιμαστούμε με κάποιες διαφορετικές άμυνες. Αλλάζαμε κάποιες καταστάσεις σε ζώνη ή το αντίστροφο. Σε αρκετά σημεία του αγώνα λειτούργησε, αλλά στη συνέχεια χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Επανήλθαμε στο man to man και την κανονική ζώνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο δυστυχώς χάσαμε το μυαλό μας. Πνευματικά δεν δικαιολογείται τέτοια αστάθεια, ειδικά από τη στιγμή που δείξαμε χαρακτήρα και συγκέντρωση σε έδρες όπως το Αλεξάνδρειο και το Ιβανώφειο. Είναι τραγική αυτή η εικόνα, το μομέντουμ που είχαμε στις νίκες δεν την δικαιολογεί. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας να γίνουμε ομάδα με διάρκεια. Παρά τις τρεις νίκες, η ευφορία ήταν τόση που χάσαμε το μυαλό μας.

Ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε. Υπάρχει τόσο μεγάλο ταλέντο στον Ιωνικό Νικαίας Affidea, που δεν συγχωρεί τέτοια λάθη. Δεν έχουμε παρά να αναλάβουμε την ευθύνη μας κι εγώ πρώτος ως προπονητής. Να απολογηθώ σε αυτούς που απογοητεύσαμε, γιατί η εικόνα ήταν κάκιστη στο δεύτερο ημίχρονο. Ευελπιστώ και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά θα επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ