Γιατράς: «Μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Γιατράς: «Μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας τόνισε ότι δεν υπήρχε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ τόνισε πως η άμυνα του Λίποβι στον Σμιθ έκρινε την αναμέτρηση.

Την παράταση χρειάστηκε ο Προμηθέας Πάτρας για να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι και να τον οδηγήσει ακόμα πιο κοντά προς τον πάτο της βαθμολογίας.
Μετά το παιχνίδι, ο Μάκης Γιατράς αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, παρά το κακό πρώτο μέρος των Πατρινών.

Ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως: «αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί πετύχαμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο. Δεν μας ξεγελούν τα προβλήματα του ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Αρχίσαμε το δεύτερο σαν να ήταν 0-0, το φέραμε στα ίσια και τελικά το πήραμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και επειδή είναι μεγάλη ομάδα πιστεύω ότι θα βρει τον δρόμο της και θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει».

Για την άμυνα του Ολεξάντρ Λίποβι στον Άνταμ Σμιθ δήλωσε: «Ήταν συγκλονιστικός στην άμυνα στον Σμιθ που ήταν και κουρασμένος. Δεχτήκαμε πολλά καλάθια στο transition όμως αλλά σίγουρα ήταν ένα από τα κλειδιά η άμυνα στον Σμιθ αφού είχε 14 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και έναν στο υπόλοιπο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ