Χαραλαμπίδης: «Πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Χαραλαμπίδης: «Πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το πρόγραμμα της ομάδας του και όσα πρέπει να κάνει αυτή για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο από τον Προμηθέα την Πυλαία, όμως η προσπάθεια των γηπεδούχων ήταν τέτοια που ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτήν.

Μετά το ματς ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης υποστήριξε: «αξίζουν συγχαρητήρια στον Προμηθέα. Έτσι όπως εξελίχθηκε ήταν δίκαιο και άδικο το αποτέλεσμα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, προσπαθήσαμε υπερβολικά με συγκέντρωση αμυντική και τα καταφέραμε ως ενός σημείου. Το πεντάλεπτο του τρίτου δεκαλέπτου ήταν δύσκολο, γιατί ο Προμηθέας επέστρεψε γρήγορα, παρόλο αυτά είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Με μία βολή και δύο προσπάθειες δεν τα καταφέραμε στην κανονική διάρκεια».

Αναφέρθηκε στη συνέχεια κι έδειξε ότι δεν χάνει την πίστη του. «Έχουμε έναν γύρο μπροστά μας. Πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση ως προς την ψυχολογία. Είναι δύσκολη η συνθήκη για εμάς αλλά πιστεύω στα παιδιά και πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο, μας βοήθησε και πρέπει να είναι δίπλα μας ως το τέλος γιατί η χρονιά ήταν μεγάλη».

Σε ερώτηση για την αγωνιστική παρουσία του Τζεκουάν Λιούις, δεν θέλησε να επικεντρωθεί σ’ έναν παίκτη. «Έχουμε ένα συγκεκριμένο ρόστερ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Προσπαθούμε να εκμεταλλευόμαστε τα θετικά και να κρύβουμε τις αδυναμίες μας. Δεν θέλω να επικεντρωθώ σε έναν παίκτη. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν είχαμε σωστή λειτουργία και σωστές επιλογές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ