Μήτογλου: «Να κοιτάξουμε μπροστά»

Μήτογλου: «Να κοιτάξουμε μπροστά»

Ο Έλληνας φόργουορντ του Παναθηναϊκού στάθηκε στο χαμένο ματς από την Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί με το Ρέθυμνο για το πρωτάθλημα.

Μετά την διαβολοβδομάδα και το 1/2 στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Ρέθυμνο (22/12, 17:00) για την 12η αγωνιστική της Βasket League, με τον Ρικ Πιτίνο να μην υπολογίζει τις υπηρεσίες του Τζίμερ Φριντέτ και του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου από την μεριά του τόνισε πως δεν θα πρέπει να υπάρξει ξανά φορά που το ΟΑΚΑ θα είναι άδειο στο μπλογκ που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ.

Ο Έλληνας φόργουορντ έγραψε: «Η δύσκολη διπλή εβδομάδα στην Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκε -δυστυχώς- με ήττα για την ομάδα μας. Την Τρίτη καταφέραμε να κερδίσουμε ένα ματς που ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα, όπως είναι η Φενέρ, ενώ την Πέμπτη ηττηθήκαμε στο Τελ Αβίβ από την Μακάμπι, όπου παίξαμε καλά για τρία δεκάλεπτα, όχι όμως και στο τέταρτο.

Για να κερδίζεις αγώνες στη φετινή Ευρωλίγκα -και ειδικά εκτός έδρας- επιβάλλεται να είσαι συγκεντρωμένος από την αρχή ως το τέλος και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε καλά.

Ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά αφού την επομένη των Χριστουγέννων ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, όπου με τη στήριξη του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μακάρι να μην υπάρξει άλλο παιχνίδι που να αναγκαστούμε να παίξουμε δίχως τον «έκτο» μας παίκτη στο πλευρό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ