Αποχαιρέτησε τον Μαυροκεφαλίδη ο Ιωνικός: «Θα είσαι πάντα ένας από εμάς»

Αποχαιρέτησε τον Μαυροκεφαλίδη ο Ιωνικός: «Θα είσαι πάντα ένας από εμάς»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αφήνει τον Ιωνικό για τον Προμηθέα και η ομάδα της Νίκαιας με ανακοίνωσή της αποχαιρέτησε τον 35χρονο σέντερ.

Παίκτης του Προμηθέα αναμένεται να γίνει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ο οποίος θα αφήσει τον Ιωνικό μετά από περίπου έναν χρόνο με την ομάδα της Νίκαιας να αποχαιρετά με ανακοίνωσή της τον Έλληνα σέντερ.

Αναλυτικά:

«Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον σπουδαίο Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρχε όρος που έδινε στον Λουκά τη δυνατότητα να αποδεσμευθεί σε οποιοδήποτε σημείο της σεζόν.

Από τον Νοέμβριο του 2018 μέχρι σήμερα, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ένας αθλητής – κόσμημα για το ελληνικό μπάσκετ, τίμησε τον Ιωνικό φορώντας τη φανέλα του και αποτελώντας τον αρχηγό του τους τελευταίους μήνες.

Ένας παίκτης με τεράστιο βιογραφικό αποφάσισε να ακολουθήσει το όραμα του κ. Βαγγέλη Τσάπα και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην μεγάλη του καριέρα στην Α2. Όχι μόνο συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της ομάδας στα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας, αλλά έγινε ένα με την ομάδα παρουσιάζοντας το παράδειγμα του απόλυτου επαγγελματία.

Φέτος πρόλαβε να δείξει την αγωνιστική του ποιότητα κατακτώντας τρεις φορές το βραβείο του MVP της αγωνιστικής και το βραβείο του MVP Οκτωβρίου. Στο τελευταίο του παιχνίδι μάλιστα πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση σημειώνοντας 33 πόντους απέναντι στον Πανιώνιο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους κι ακόμη περισσότερους, ο Λουκάς θα μείνει στην ιστορία του Ιωνικού Νικαίας με ξεχωριστή θέση στις πιο χρυσές της σελίδες. Αποχωρεί παραμένοντας όμως αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας μας.

Εις το επανιδείν, Λουκά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ