Μαυροκεφαλίδης: «Πάντα βάζω υψηλούς στόχους»

Μαυροκεφαλίδης: «Πάντα βάζω υψηλούς στόχους»

Ο Έλληνας σέντερ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Πανιώνιο, κατέκτησε το βραβείο του MVP για 3η φορά και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα Πατρών.

Εδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του Ιωνικού και πλέον αφήνει τη Νίκαια για την Πάτρα για λογαριασμό του Προμηθέα.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, με αφορμή την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της 12ης αγωνιστικής στην ΕΚΟ Basket League,τόνισε ότι πάντα βάζει τον πήχη ψηλά και δεν έχει ουσιαστικά ποτέ ταβάνι.
Ο Έλληνας σέντερ σταμάτησε στους 33 πόντους με 6/11 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 6/7 βολές, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ σε 35 λεπτά και να έτσι κέρδισε το τρίτο βραβείο του MVP τη φετινή σεζόν:

«Όπως έχω ξαναπεί, το πιο σημαντικό δεν είναι το βραβείο, αλλά οι νίκες της ομάδας που της επιτρέπουν να φτάνει πιο κοντά στους στόχους της», δήλωσε ο Μαυροκεφαλίδης στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την διάκριση του και επισήμανε:

«Για μένα είναι πολύ ευχάριστο να είμαι σε θέση να βοηθάω την εκάστοτε ομάδα του. Η υγεία είναι το πιο βασικό και για μένα και για όλους τους αθλητές. Οπότε, αν υπάρχει αυτή, πάντα βάζω πολύ ψηλούς στόχους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ