Ιωνικός: Ανακοίνωσε τον Σακελλαρίου

Ιωνικός: Ανακοίνωσε τον Σακελλαρίου

Ο Έλληνας γκαρντ, μετά από το σύντομο πέρασμά του από τον Άρη, θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος τη σεζόν με τα χρώματα της ομάδας της Νίκαιας.

Δεν έμεινε για αρκετό διάστημα χωρίς ομάδα ο Βαγγέλης Σακελλαρίου. Ο έμπειρος γκαρντ μετά το… διαζύγιο με τον Άρη, ανακοινώθηκε από τον Ιωνικό Νικαίας, ο οποίος αλλάζει ριζικά με προσθαφαιρέσεις να ακολουθούν.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Έλληνα γκαρντ, Βαγγέλη Σακελλαρίου.

Ο 30χρονος (4/8/1989) γκαρντ θα δώσει έξτρα εμπειρία στην περιφέρεια της ομάδας μας, ενισχύοντας παράλληλα τον ελληνικό κορμό. Ο Σακελλαρίου έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα με τον Πανιώνιο, πριν ακολουθήσει η παρουσία του στο Αιγάλεω και την ιταλική Αvellino (2008/2009).

Από το 2009 επέστρεψε στην Ελλάδα αγωνιζόμενος κατά σειρά σε Παγκράτι, Τρίκαλα, Ρέθυμνο, Κηφισιά, Λαύριο για τρεις σεζόν (2013-2016), Πανιώνιο για δυο (2016-2018), Παναθηναϊκό πέρσι και Άρη φέτος.

Η καλύτερή του χρονιά ήταν με τα χρώματα του Πανιωνίου το 2017/2018, όταν ολοκλήρωσε τη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με 10.9 πόντους, 3.6 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Highlight στην καριέρα του η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων της Ρόδου (2009).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ