Πανιώνιος: Σε κλίμα συγκίνησης το 2ο τουρνουά «Μάκης Δενδρινός»

Πανιώνιος: Σε κλίμα συγκίνησης το 2ο τουρνουά «Μάκης Δενδρινός»

Σε ατμόσφαιρα συγκίνησης, η ακαδημία μπάσκετ του Πανιωνίου τίμησε την μνήμη του Μάκη Δενδρινού στο τριήμερο τουρνουά.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά «Μάκης Δενδρινός», μέσα σε κλίμα νοσταλγίας και συγκίνησης για τον Μάκη του Πανιωνίου αλλά και ολόκληρου του Ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Σε ατμόσφαιρα συγκίνησης, η ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, τίμησε την μνήμη του Μάκη Δενδρινού στο τριήμερο τουρνουά δέκα ομάδων παμπαίδων που διοργανώθηκε για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο στο γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας». Η ακαδημία μπάσκετ τίμησε τον Κώστα Μίσσα, τον Ηλία Ζούρο, τον Σταμάτη Φωτεινό και τον Θανάση Κωνσταντώνη για την προσφορά τους στην υποδομή μπάσκετ του συλλόγου και τους απένειμε αναμνηστικές πλακέτες.

Οι βραβευθέντες προπονητές μίλησαν για τις αμέτρητες αναμνήσεις που έχουν από την συνύρπαξη και την συνεργασία τους με τον Μάκη Δενδρινό στα τμήματα υποδομής και στην ανδρική ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ενώ τόνισαν το κεφάλαιο της προσφοράς του εκλιπόντος, θα αποτελεί πάντα, «φάρο» παραδειγματισμού σε κάθε παιδί που φορά την «κυανέρυθρη» φανέλα και σε κάθε προπονητή της ακαδημίας.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Πάρις Λουτριώτης, τόνισε ότι η ακαδημία μπάσκετ παραμένει πιστή στις αρχές της αθλητικής άμιλλας, διαπαιδαγώγησης και εκπαίδευσης των παιδιών που ασχολούνται με το μπάσκετ και προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει τις τεχνικές προδιαγραφές των προπονήσεων τους, μέσω του προπονητών.

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, Νίκος Λινάρδος μίλησε για την προσφορά των βραβευθέντων και την προσωπική συνεργασία που είχε, διαχρονικά, μαζί τους, από τις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Παρόντες στις βραβεύσεις ήταν ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Άρης Μισαηλίδης, οι πρόεδροι της ΕΣΚΑΝΑ, Βαγγέλης Λυμπεράτος και της ΕΣΚΑ Γιάννης Αλεξόπουλος, το μέλος του Δ.Σ της ΕΟΚ, κ. Κολοσούσας, οι πρώην παράγοντες Τάσος Γιάνναρος, Μίλτος Λαζαρίδης, Θεόφιλος Καταλειφός, ο αειθαλής δημοσιογράφος, Πέτρος Λινάρδος, γονείς των αθλητών της ακαδημίας και φίλαθλοι.

Την βράβευση του Κώστα Μίσσα έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. Άρης Μισαηλίδης, την αναμνηστική πλακέτα στον Σταμάτη Φωτεινό έδωσαν οι Θεόφιλος Καταλειφός και Μίλτος Λαζαρίδης, τον Ηλία Ζούρο τίμησαν οι πρόεδροι ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ και ο Πέτρος Λινάρδος, ενώ τον Θανάση Κωνσταντώνη τίμησαν ο Ίναχος Παππάς και ο γιός του Μάκη Δενδρινού, Αλέξανδρος.

Η ακαδημία μπάσκετ ευχαριστεί θερμά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο 2ο τουρνουά «ΜΑΚΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ», το οποίο έχει γίνει θεσμός για τον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ