Γκραντ: «Τιμή μου να αγωνιστώ στην ΑΕΚ, γνωρίζω την ιστορία του συλλόγου»

Γκραντ: «Τιμή μου να αγωνιστώ στην ΑΕΚ, γνωρίζω την ιστορία του συλλόγου»

Ο Αμερικανός άσος μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και τόνισε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Τζεράι Γκραντ, με τον Αμερικανό άσο στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ενωσης να εκφράζει την χαρά και την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στους Κιτρινόμαυρους.

Ο Αμερικανός ψηλός μίλησε για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα, τον Παπαθεοδώρου, τον Σλότερ, το ρόστερ της ΑΕΚ, τον Νίκο Γκίγκα, αλλά και για τους οπαδούς της Ενωσης, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη μεταγραφή του: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και πολύ ευτυχισμένος, που θα γίνω μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Γνωρίζω αρκετά πράγματα για την ιστορία του συλλόγου. Μάλιστα, στο παρελθόν έχω αγωνιστεί ως αντίπαλος και ξέρω από πρώτο χέρι για το τι σημαίνει ΑΕΚ στην Αθήνα, αλλά και στο εξωτερικό».

Για το ρόλο του στην ομάδα: «Έχουμε μιλήσει για αρκετή ώρα με τον Κόουτς Παπαθεοδώρου και νομίζω, ότι συμφωνήσαμε σε πολλά πράγματα. Ο Κόουτς έχει «χτίσει» κάτι μοναδικό μέχρι στιγμής και στόχος μου είναι να μπορέσω να ενσωματωθώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για την επικείμενη συνεργασία του με Σλότερ: «Είχα την ευκαιρία να δω τον Μάρκους Σλότερ ν’ αγωνίζεται σε πάρα πολλά ματς, κι αυτό που θέλω να πω είναι, ότι η καριέρα του «μιλάει» από μόνη της. Έχω ως στόχο να πάρω όσα μπορώ απ’ αυτόν και να τα προσθέσω στο παιχνίδι μου και να βοηθήσω την ομάδα μου, με την παρουσία μου στη ρακέτα».

Για το ρόστερ της ΑΕΚ: «Γνωρίζω πολλά παιδιά από το ρόστερ. Με κάποιους έχω αγωνιστεί ως αντίπαλος και κάποιους τους έχω ακούσει. Όμως, με τον Νίκο (σ.σ Γκίκας) έχουμε… γράψει ιστορία μαζί, όταν αγωνιζόμασταν στη Βέντσπιλς και από τότε έχουμε συχνά επαφές. Είναι απ’ αυτούς τους τύπους που θα μιλήσεις μαζί του εκτός μπάσκετ και θα τον σέβεσαι ακόμα περισσότερο με τις απόψεις του».

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Θα ήθελα να τους πω, ότι είναι μεγάλη μου τιμή, που θα αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Έχω ακούσει και έχω δει πόσο παθιασμένοι είναι με την ομάδα. Είναι πολυτέλεια για κάποιον παίκτη να φοράει τα κιτρινόμαυρα. Ανυπομονώ ν’ αγωνιστώ μπροστά τους και να το ζήσω και από αυτήν την πλευρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ