Άρης : Ορεξάτος ο Προύιτ, ανέβασε ρυθμούς ο Αθηναίου (pics)

Άρης : Ορεξάτος ο Προύιτ, ανέβασε ρυθμούς ο Αθηναίου (pics)

Την πρώτη του προπόνηση με τον Αρη, πραγματοποίησε ο Ομάρ Προύιτ το απόγευμα της Πέμπτης (28/12). Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Γιάννης Αθηναίου.

Μετά από μερικές ώρες ξεκούρασης, ο Ομάρ Προύιτ βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (28/12) στο Nick Galis Hall και προπονήθηκε για πρώτη φορά με τον Αρη. Έτσι είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Αμερικανός γκαρντ φόργουορντ ήταν φιλικός με όλους και ιδιαίτερα ευδιάθετος, με τον δράκο να τον κατατοπίζει και να προσπαθεί να τον εντάξει στο κλίμα του αυτοκράτορα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Άλλωστε πρόθεση του τεχνικού του αυτοκράτορα είναι να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο προσεχές σημαντικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα στο Παλέ, το Σάββατο (30/12, 18:30). Να σημειώσουμε ότι ο Προύιτ θα φορά τη φανέλα με το νο18.

Εξάλλου ο Γιάννης Αθηναίου ανέβασε ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γιαννάκη για το ματς με τους Θεσσαλούς. Ο 29χρονος γκαρντ, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια ακολούθησε θεραπεία.

Πριν την προπόνηση οι παίκτες παρακολούθησαν σε βίντεο τη μεθαυριανή τους αντίπαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ