Χαραλαμπίδης: «Παιχνίδι ειδικών συνθηκών»

Χαραλαμπίδης: «Παιχνίδι ειδικών συνθηκών»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι το ματς με τον Ηρακλή είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Το ματς της 13ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στην Basket League, με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει το μπάσκετ που μπορεί για να πάρει τη νίκη.

«Έχουμε μία σειρά αγώνων μπροστά μας και ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Ηρακλή, μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση και την ψυχολογία της ομάδας. Έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε, να πάμε στο Ιβανώφειο και να πάρουμε τη νίκη, την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει πολύ στην προσπάθειά μας», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και απαιτήσεων. Για αυτό και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και μαχητικότητα για 40 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε μία δύσκολη έδρα, να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη.

Περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Knowles κι αν θα μπορέσει να μας βοηθήσει, αλλά και την πρώτη παρουσία του Shorter. Θα μας δώσει λύσεις και αριθμητικά, αλλά και περισσότερη ποιότητα στην περιφέρεια. Περιμένουμε να βγάλει σύντομα στο γήπεδο και τις ηγετικές του ικανότητες, αλλά και εκείνα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά για τα οποία τον επιλέξαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ