Καμπερίδης: «Η ομάδα παλεύει κάθε μέρα για την επιβίωσή της»

Καμπερίδης: «Η ομάδα παλεύει κάθε μέρα για την επιβίωσή της»

Ο προπονητής του Αρη μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Προμηθέα και τόνισε ότι με εμφανίσεις σαν τη σημερινή οι παίκτες του αδικούν τους εαυτούς τους.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο του Αρη η βαριά ήττα από τον Προμηθέα με 95-79. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Σάββας Καμπερίδης, μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι οι παίκτες του με εμφανίσεις σαν τη σημερινή αδικούν τους εαυτούς τους.

Παράλληλα, τόνισε ότι Κίτρινοι παλεύουν κάθε μέρα για την επιβίωσή τους, ενώ όσον αφορά τις μεταγραφές, επισήμανε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να ενισχυθεί η ομάδα.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: «Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Προμηθέα. Ήταν καλύτερος από μας και κέρδισε δίκαια. Δυστυχώς η εικόνα που παρουσιάσαμε δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Δεν μιλάω για το αποτέλεσμα, όσο για τη νοοτροπία με την οποία εμφανιστήκαμε. Πρέπει να έχουμε ατομικό και ομαδικό εγωϊσμό, ούτως ώστε να μπορέσουμε να παίρνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Προσωπικά πιστεύω ότι αν προσεγγίσουμε τα παιχνίδι με τον τρόπο που περιγράφω, υπάρχει η ποιότητα για να πετύχουμε τις νίκες που θέλουμε. Αν τα προσεγγίσουμε όπως το σημερινό νομίζω ότι κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας και όλους αυτούς που υποστηρίζουν την ομάδα, τον κόσμο και αυτούς που τρέχουν για την ομάδα και αδικούμε τους ίδιους μας τους εαυτούς».

Για το θέμα της ενίσχυσης: «Σίγουρα μας απασχολεί, αλλά γνωρίζετε τα δεδομένα. Αν υπάρχει η δυνατότητα να ενισχυθεί η ομάδα, θα το κάνει. Κανείς δεν θέλει να βρίσκεται η ομάδα σε αυτή τη κατάσταση. Τα δεδομένα τα γνωρίζουμε όλοι, η ομάδα παλεύει κάθε μέρα για την επιβίωσή της. Η πιο εύκολη στιγμή της βδομάδας είναι το παιχνίδι. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους. Αν έχουμε το περιθώριο πιθανώς και θα ενισχυθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ