Τσόχλας: «Έχουμε ένα γύρο να σηκώσουμε κεφάλι»

Τσόχλας: «Έχουμε ένα γύρο να σηκώσουμε κεφάλι»

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ήταν κακό το αποτέλεσμα με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αλλά πρέπει η ομάδα του να επανέλθει στις επιτυχίες.

Ήταν ένα βαρύ αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ αυτό στο Ιβανώφειο, όμως ο Απόλλωνας Τσόχλας από την μεριά του είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια και πιστεύει πως θα ανακάμψει η ομάδα του

Συγκεκριμένα ο έμπειρος γκαρντ είπε: «Είμαστε στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα. Έχουμε όμως ένα γύρο μπροστά για να σηκώσουμε το κεφάλι και να προσπαθήσουμε. Έχουμε καλύτερο πρόγραμμα και πρέπει να πάρουμε τα ματς στην έδρα μας. Με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να αλλάξουμε τη θέση μας» είπε αρχικά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σημερινή εικόνα…

«Δεν ξέρω γιατί δεν τα καταφέρνουμε εκτός έδρας, ίσως δεν είμαστε καλοί να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα μας. Πρέπει να αλλάξει αυτό για να βρούμε εκτός έδρας νίκες και οπωσδήποτε να μη χάσουμε κανένα ματς εντός έδρας».

Όσο για το αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση, με μια νίκη επί του Άρη, την επόμενη αγωνιστική; «Έχουμε πίστη και θέληση ότι θα τα καταφέρουμε. Πρέπει όμως όλοι να συσπειρωθούν, να καταλάβουν τα προβλήματα που έχουμε και να αλλάξουμε την κατάσταση. Θεωρώ ότι μια νίκη στο επόμενο παιχνίδι, μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Πρέπει να αλλάξουμε την εμφάνιση μας, όχι μόνο να πάρουμε μια νίκη» ήταν η απάντηση του Τσόχλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ