Μήτογλου: «Να κλείσουμε το 2019 με μια καλή εμφάνιση και νίκη»

Μήτογλου: «Να κλείσουμε το 2019 με μια καλή εμφάνιση και νίκη»

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ έγραψε ότι δεν πρέπει η ομάδα του να μείνει στη ήττα με την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ και να νικήσει τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα.

Η ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να μείνει πίσω για τον Παναθηναϊκό, όπως και τόνισε ο Ντίνος Μήτογλου στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ, ενώ τόνισε ότι πρέπει πλέον να συγκεντρωθούν όλοι στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (29/12, 17:00).

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Να κλείσουμε το 2019 με μια καλή εμφάνιση και νίκη

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,

Δυστυχώς, δεν κλείσαμε καλά το 2019 στην Ευρωλίγκα. Η Ρεάλ ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και μας υποχρέωσε σε μια εντός έδρας ήττα. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε μια τόσο ποιοτική ομάδα, όπως είναι η Ρεάλ και ανάλογη δεν θα πρέπει να επαναληφθεί στο μέλλον.

Η στεναχώρια μας γι’ αυτή την εμφάνιση και την ήττα μεγαλώνει από το γεγονός ότι δεν δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας, που για ακόμη ένα ματς ήρθαν στο ΟΑΚΑ για να μας υποστηρίξουν. Τους ευχαριστούμε και τους υποσχόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για να τους ανταποδώσουμε τη στήριξή τους.

Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Ακολουθούν δύο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι, όπου είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για την καλύτερη δυνατή συγκομιδή. Είναι, όμως, δεδομένο πως θα πρέπει να παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο αν θέλουμε να έχουμε τύχη.

Η χρονιά ολοκληρώνεται αύριο με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Στόχος μας είναι να κλείσουμε το 2019 με μια καλή εμφάνιση και νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ειδικά μετά την αλλαγή προπονητή βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Επειδή αυτό είναι το τελευταίο μου blog για το 2019, θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ