Δεν έπαιξε δευτερόλεπτο με τον Πανιώνιο ο Παππάς!

Δεν έπαιξε δευτερόλεπτο με τον Πανιώνιο ο Παππάς!

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν τον υπολογίζει. Ο Νίκος Παππάς είχε DNP σε ματς που τέλειωσε με 41 πόντους διαφορά

Είχαμε γράψει δύο μέρες πριν για την… εξαφάνιση του Νίκου Παππά. Κι η αναφορά μας είχε να κάνει με την Ευρωλίγκα, εκεί όπου ο διεθνής παίκτης ήταν εκτός 12άδας. Ο Ρικ Πιτίνο δεν τον υπολογίζει κι αυτό ήταν εμφανές, μόνο που σήμερα το έδειξε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Ο Παππάς δεν αγωνίστηκε σε αγώνα που η ομάδα του επικράτησε με 41 πόντους, δεν μπήκε ούτε για ένα δευτερόλεπτο!

Κόντρα στον Πανιώνιο, σε ματς που ήταν πιο χαλαρό κι από προπόνηση, σε ματς που ο τελευταίος σε χρόνο συμμετοχής παίκτης έπαιξε πάνω από 13 λεπτά (Τζόνσον) και κανείς πάνω από 23.09’’ (Παπαπέτρου) ο διεθνής περιφερειακός είδε το DNP να τον συντροφεύει στο φύλλο αγώνα. Ρωτήσαμε αν υπήρχε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά δεν συνέτρεχε κανένας ιατρικός λόγος, που να στερεί από τον Παππά τη δυνατότητα συμμετοχής, άρα ήταν απόφαση του Πιτίνο.

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ο Παππάς είναι… βάρος για τον Αμερικανό προπονητή. Τον έχει βγάλει εντελώς έξω από τα πλάνα του κι αυτό επεκτείνεται και στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί όπου οι «πράσινοι» απλά χρησιμοποιούν τους αγώνες (το 95%) για να βρίσκουν ρυθμό, για να παίρνουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν έχουν έντονη παρουσία στην Ευρωλίγκα.

Οι ενδείξεις πλέον έγιναν αποδείξεις, ο Πιτίνο δεν θέλει τον Παππά και δεν σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει. Είναι ξένο σώμα για τον Παναθηναϊκό. Το γιατί, ίσως πρέπει να το εξηγήσει ο ίδιος, πάντως δεν αρμόζει σε παίκτη αυτού του επιπέδου και της προσφοράς στον σύλλογο τέτοια αντιμετώπιση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ