Μήτογλου: «Μάθημα το ματς με την Ρεάλ, ο Πιτίνο θέλει να βλέπει πάθος»

Μήτογλου: «Μάθημα το ματς με την Ρεάλ, ο Πιτίνο θέλει να βλέπει πάθος»

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για την εμφάνισή του απέναντι στον Πανιώνιο, για τα «θέλω» του Ρικ Πιτίνο, αλλά και για τα παιχνίδια με Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ και πέρασε σαν… εξπρές από το «Σοφία Μπεφόν», επικρατώντας άνετα του Πανιωνίου με 115-74.

Ο Ντίνος Μήτογλου, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ιστορικό και αναδείχθηκε MVP της 13ης αγωνιστικής της Basket League, μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένα μάθημα για τους Πράσινους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα «θέλω» του Ρικ Πιτίνο, αλλά και στο ματς που ακολουθεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, έπαιξε πάρα πολύ καλά. Το ματς με την Ρεάλ ήταν μάθημα, έπρεπε να δείξουμε σημάδια βελτίωσης σήμερα και το κάναμε».

Για την ατομική του βελτίωση: «Ο προπονητής το ζητά πάρα πολύ, θέλει να βλέπει πάθος στα ριμπάουντ. Προσπαθώ πάντα να κάνω αυτό που πρέπει. Όλα τα παιδιά είναι ικανά. Έχουμε ακόμη μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ που έρχεται: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, θα κρίνει πολλά αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ