ΑΕΚ: Ερχεται στην Αθήνα ο Γκραντ

ΑΕΚ: Ερχεται στην Αθήνα ο Γκραντ

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ αναμένεται στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης (2/1).

Στην Αθήνα για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στην ΑΕΚ και να ξεκινήσει προπονήσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης (2/1) ο Τζεράι Γκραντ.

Ο Αμερικανός σέντερ θα έρθει στην Ελλάδα και θα τεθεί στη διάθεση του Παπαθεοδώρου, με την ΑΕΚ να προσθέτει στο ρόστερ της έναν παίκτη με εμπειρία που μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Στη χώρα μας, (σχεδόν) με την έναρξη του νέου χρόνου, αναμένεται ο Τζεράι Γκραντ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ θα «προσγειωθεί» στο «Ελ. Βενιζέλος» την Πέμπτη (02/01), στις 21:50, μέσω Φρανκφούρτης».

Το βιογραφικό του Γκραντ:

Ο Τζεράι Γκράντ γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1989 στο Μπόουι του Μέριλαντ και έχει ύψος 2μ.06. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο Λύκειο DeMatha του Mέριλαντ, ενώ αποφοίτησε το Κολέγιο Clemson, όπου αγωνίστηκε σε 127 ματς έχοντας 6,7 πόντους και 4,3 ριμπάουντ μέσο όρο.

Στις 9 Αυγούστου 2011 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Sydney Kings και συμμετείχε στο Αυστραλιανό Πρωτάθλημα. Σε 28 αγώνες είχε 11,9 πόντους και 8,1 ριμπάουντ μέσο όρο. Τον Ιούλιο του 2012 ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της ιταλικής Πρίντεζι. Ακολούθησαν η Χάποελ Χολόν από το Ισραήλ και η Σιρόκι από τη Βοσνία και στις 13 Δεκεμβρίου 2013 μετακόμισε στη Λετονία για λογαριασμό της Βέντσπιλς. Σε 22 αγώνες είχε 11,7 πόντους με 5,5 ριμπάουντ μέσο όρο και ήταν από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Πρωταθλήματος.

Στη Λετονία έμεινε ακόμα μία χρονιά και τον Ιούλιο του 2015 πήρε μεταγραφή στη Νεπτούνας Κλαϊπέντα. Είχε καταλυτικό ρόλο στην πορεία του λιθουανικού συλλόγου στο Πρωτάθλημα (9,6 πόντους – 6 ριμπάουντ μέσο όρο) και στο Eurocup (8,9 πόντους – 6,2 ριμπάουντ μέσο όρο).

Ακολούθησαν η Ραβένα (Ιταλία) και η Trotamundos de Carabobo (Βενεζουέλα) και στις 19 Ιουλίου 2018 επέστρεψε ξανά στη Λιθουανία για την Νεπτούνας. Η αμέσως επόμενη περίοδος τον βρήκε στη Γαλλία και τη Στρασμπούρ. Με τους Γάλλους στο Basketball Champions League είχε 9,8 πόντους και 5,2 ριμπάουντ σε 9 αγώνες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ