Άλλη μια οφειλή τακτοποιήθηκε από την ΚΑΕ Πανιώνιος

Άλλη μια οφειλή τακτοποιήθηκε από την ΚΑΕ Πανιώνιος

Το παρελθόν δεν θα στοιχειώσει το μέλλον. Ο Πανιώνιος κλείνει μία – μία τις υποθέσεις, ξεχρεώνοντας ανθρώπους που πέρασαν από τον «Ιστορικό»

Ενδεχομένως κάποιοι, στο άκουσμα της είδησης, να προσπαθούν να θυμηθούν ποιος ήταν ο Ραφαήλ Τσουράκης, ο οποίος έγινε… αιτία για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής των «κυανέρυθρων». Ήταν παλιός παίκτης της ομάδας κι ο Πανιώνιος δεν είχε φροντίσει μέχρι πρότινος να τον εξοφλήσει, γι’ αυτό κι ορθώς διεκδίκησε τα χρήματά του, κάτι που είχε ως επακόλουθο να δημιουργηθεί πρόβλημα στην ΚΑΕ. Οι διοικούντες ενημέρωσαν ότι η οφειλή τακτοποιήθηκε, δείχνοντας έτσι πως είναι αποφασισμένοι να απαλλάξουν τον «Ιστορικό» από χρέη του παρελθόντος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa γνωστοποιεί στους φιλάθλους της, την πλήρη εξόφληση του χρέους προς τον αθλητή Ραφαήλ Τσουράκη, η οποία εκκρεμούσε από την αγωνιστική περίοδο 2015-‘16 κι είχε σαν αποτέλεσμα την απόπειρα κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ την 29η Νοεμβρίου 2019, για συνολική οφειλή ύψους 12.000 ευρώ προς τον αθλητή Ραφαήλ Τσουράκη, ο οποίος αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, την αγωνιστική περίοδο 2015-‘16.

Η οφειλή αυτή βάραινε την διοίκηση του Ερασιτέχνη, που από την πρώτη στιγμή έδειξε τη διάθεση να… τακτοποιήσει το πρόβλημα. H ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa κατέβαλε στον αθλητή Ραφαήλ Τσουράκη το ποσό των 8.000 ευρώ, στις αρχές Δεκεμβρίου, και σήμερα (31/12/2019) εξοφλήθηκε πλήρως. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη συμφώνησε και ανέλαβε να αποπληρώσει σε μεταγενέστερο χρόνο το συνολικό ποσό στην ΚΑΕ.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, για το άψογο πνεύμα συνεργασίας, που επέδειξε στο συγκεκριμένο θέμα».

Να σημειώσουμε ότι μόλις χθες η ΚΑΕ ενημέρωσε πως διευθετήθηκε και χρέος προς δύο άλλους πρώην καλαθοσφαιριστές της, προκειμένου για την άρση του ΒΑΝ από τη ΦΙΜΠΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ