ΠΑΟΚ: Διπλό «χτύπημα» με Μπράουν και Τσάπμαν (vids)

ΠΑΟΚ: Διπλό «χτύπημα» με Μπράουν και Τσάπμαν (vids)

Με δύο προσθήκες θα βρει τον ΠΑΟΚ ο νέος χρόνος καθώς ο Δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία με τους Μπόμπι Μπράουν και Κλιντ Τσάπμαν για τον δεύτερο γύρο της Basket League στην προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος ήρθαν τα ευχάριστα για τους φίλους του ΠΑΟΚ όσον αφορά στην ομάδα μπάσκετ. Οι «ασπρόμαυροι» που βρίσκονται στην τελευταία θέση της Basket League κάνουν ό,τι μπορούν και με τη βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη πλέον ο οποίος ενεργοποιήθηκε έστω και την ύστατη ώρα, ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

‘Ετσι τις τελευταίες ώρες του 2019 ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με δύο παίκτες που θα τον ενισχύσουν για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο λόγος για τους Μπόμπι Μπράουν και Κλιντ Τσάπμαν. Και οι δύο δεν είναι άγνωστοι στο ελληνικό κοινό.

Ο πρώτος, στα 35 του πια, έχει περάσει από Ολυμπιακό και Άρη και πέρσι αγωνιζόταν στην Κίνα όπου είχε 25,8 πόντους μέσο όρο με την Σανξί Ζονγκιού.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ μετράει 158 συμμετοχές στο ΝΒΑ με Κινγκς, Τίμπεργουλβς, Κλίπερς και Ρόκετς και έρχεται για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ με την εμπειρία του.

Ο Τσάπμαν το περασμένο καλοκαίρι είχε ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ως βοηθητικός παίκτης και ξεκίνησε τη σεζόν στην Πεζάρο όπου είχε 11.5 πόντους μέσο όρο. Αγωνίζεται στη θέση του σέντερ ενώ πέρσι είχε περάσει από τις Λούντβιγκσμπουργκ, Άλμπα Βερολίνου και Ράστα Βέχτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ