Κύριος ήρθε και κύριος έφυγε ο Στέφαν Γιάνκοβιτς

Κύριος ήρθε και κύριος έφυγε ο Στέφαν Γιάνκοβιτς

Με ένα όμορφο μήνυμα, μέσω τουίτερ, ο Στέφαν Γιάνκοβιτς αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, δείχνοντας ότι δεν τον ενόχλησε η απομάκρυνσή του

Μπορεί να μην τον θυμόμαστε χρόνια για την αγωνιστική του προσφορά, όμως κανείς δεν μπορεί να πει κάτι κακό για τον Στέφαν Γιάνκοβιτς, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Ο Σέρβος παίκτης θέλησε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του (και όχι μόνο), χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ.

«Θέλω να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου και στην ΑΕΚ την καλύτερη τύχη στο μέλλον και φυσικά να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξη. Απόλαυσα τη σύντομη παρουσία μου στην Αθήνα και ανυπομονώ για την επόμενη ομάδα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στο τιτίβισμά του.

Ο Γιάνκοβιτς δεν έβγαλε πικρία για την απομάκρυνσή του, προτίμησε να κρατήσει τις καλές (έστω και λίγες) αναμνήσεις και τους φίλους που έκανε, από το πέρασμά του από την ΑΕΚ. Πάντως και στην «Ένωση» μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον πρώην παίκτη τους, με τον οποίο πέτυχαν ένα από τα πιο… βελούδινα διαζύγια των τελευταίων ετών. Κάτι είναι κι αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ